Kimin Minttu-rakas raskaana: Paljastivatko jo nämä kuvat vauvauutisen? - Viihde - Ilta-Sanomat

Kimin Minttu-rakas raskaana: Paljastivatko jo nämä kuvat vauvauutisen?

Lapsirakkaana tunnetun F1-kuljettaja Kimi Räikkösen lapsihaaveista tulee nyt totta, sillä Minttu Virtanen odottaa pariskunnan esikoislasta

Kimi ja Minttu lomailevat parhaillaan Korsikan saarella.­

6.8.2014 8:36

Kimi Räikkösen asianhoitaja Riku Kuvaja vahvisti tiistai-iltana iloisen uutisen IS:lle. Lapsi syntyy alkuvuodesta.

- Pariskunta haluaa keskittyä nyt rauhassa odotusaikaan, Kuvaja kertoi.

Pari lomailee parhaillaan Korsikan saarella. Maanantaina otetuissa kuvissa on selvästi nähtävissä, että mustiin bikineihin pukeutuneen Mintun maha on jo somasti pyöristynyt.

Ilta-Sanomat julkaisi eilen tiistaina parin lomakuvia ja jo ennen virallista vahvistusta moni tarkkasilmäinen lukija pisti merkille Mintun vatsan.

Maanantaina Korsikan saarella napatuissa lomakuvissa Mintun vatsa on jo somasti pyöristynyt.­

Mustat bikinit paljastivat Mintun vauvavatsan.­

Matalaa profiilia pitänyt pariskunta vietti päivää vesileikkien merkeissä. Kimi hurjasteli vesijetillä Mintun seuratessa rakkaansa kaahailua vierestä.

Minttu on tuttu näky F1-varikoilla ja hän on matkustanut Kimin mukana eri kisoissa pitkin vuotta. Mintun raskaus on vielä hyvin alkutekijöissään, eivätkä tumman kaunottaren viimeaikaiset asuvalinnat ole paljastaneet pyöristynyttä vatsaa.

Minttu on suosinut pukeutumisessaan viime kuukaudet väljiä toppeja, jotka ovat peittäneet vatsanseudun.

Minttu kuvattuna F1-varikolla Budapestissä heinäkuun lopussa. Minttu peitteli vatsanseutuaan väljään mustaan toppiin pukeutuneena.­

Minttu kuvattuna kesäkuussa.­

Minttu kuvattuna toukokuun lopussa.­

 

Parin rakkaus on edennyt nopeasti

Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen alkoivat seurustella vuosi sitten. Minttu on kertonut haastatteluissa Jäämiehen jalat maassa –asenteen hurmanneen hänet.

– Kimin seurassa ei tarvitse miettiä hänen saavutuksiaan, asema ei näy hänen käytöksessään mitenkään. Juuri siihen tavallisuuteen Kimissä ihastuinkin, Minttu on kertonut MeNaisissa.

Lehden mukaan pariskunta on asunut yhdessä Räikkösen Kaskisaaressa sijaitsevassa 500-neliöisessä luksuskodissa viime marraskuusta lähtien.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?