Lindsay Lohanilta kirja seksiseikkailuistaan – kirjan kirjoittamiseen apua yllättävältä taholta - Viihde - Ilta-Sanomat

Lindsay Lohanilta kirja seksiseikkailuistaan – kirjan kirjoittamiseen apua yllättävältä taholta

Lindsay Lohan suunnittelee kirjoittavansa paljastuskirjan, jossa hän kertoo kaiken miesseikkailuistaan.

5.8.2014 10:11

Lindsay Lohan, 28, on käynyt alustavia neuvotteluja kirjasta useiden lontoolaiskustantamoiden kanssa, kertoo RadarOnline.

- Lindsay on luvannut paljastaa kirjassaan salaisuuksia, jotka saavat ihmiset haukkomaan henkeään, RadarOnlinelle kerrotaan.

- Hän ei aio kaunistella mitään tarinoita. Hän on jo näyttänyt, ettei häpeile mitään ja hiljattain paljastunut seksikumppanien lista todistaa sen.

Lindsay Lohanin seikkailut päätyvät pian kirjaan.­

Lindsay Lohanin laatima lista julkkisrakastajistaan päätyi keväällä julkisuuteen, kun 36 nimeä sisältänyt lista katosi tähdeltä muuton yhteydessä. 

Lohan on omien sanojensa mukaan viihtynyt vällyjen välissä erittäin nimekkäiden miesten kanssa. Lohanin rakastajien joukkoon lukeutuvat mm. laulaja Adam Levine, näyttelijät Zac Efron ja James Franco, sekä poptähti Justin Timberlake.

Justin Timberlake­

Lohanin kirjan kerrotaan herättäneen kustantajissa paljon kiinnostusta ja näyttelijätär on saamassa kirjan kirjoittamiseen apua yllättävältä taholta.

Eroottissävyisillä Fifty Shades of Grey -kirjoilla maailmanmaineeseen ponnahtanut E. L. James on kiinnostunut toimimaan kirjan haamukirjoittajana.

- Lindsay tapasi kirjailijan hiljattain ja he tulivat hyvin juttuun. Toinen mahdollinen kirjoittaja Lindsayn paljastuskirjalle voisi olla J.K. Rowling, mutta se on hyvin epätodennäköistä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?