Janna Hurmerinta kertoo, miten helteellä selviää keikasta - yllättävä kikka - Viihde - Ilta-Sanomat

Janna Hurmerinta kertoo, miten helteellä selviää keikasta - yllättävä kikka

Janna Hurmerinta kertoo kikkansa siihen, miten kesälläkin voi pysyä hehkeänä.

31.7.2014 14:56

Janna Hurmerinta keikkailee bändinsä kanssa kesällä ahkerasti. Helteellä lavalla tulee väistämättä kuuma, mutta Jannalla on muutamia keinoja keikkalookin ylläpitämiseen.

1. Meikin kiinnittäjä -suihke

Helteellä on haastavaa vetää keikkoja. Final seal -meikin kiinnittäjä on osoittautunut hyväksi apukeinoksi, sillä suihkeen avulla meikki pysyy paremmin.

2. Luonnollinen meikki

Vaikka olisi keikka, ei kesällä tarvitse niin meikata. Ripsiväri, huulipuna ja aurinkolasit riittävät hyvin. Näyttäisi hassulta, jos helteellä olisi todella paljon meikkiä.

3. Mukavat vaatteet

Kesällä pidän hameita ja toppeja. Niiden pitää olla mukavat, varsinkin helteellä. Yritän välttää mustia vaatteita, jotka ovat helteellä kuumempia.

4. Kivennäisveden juonti

Helteellä on tärkeää säilyttää nestetasapaino, joten täytyy muistaa juoda mahdollisimman paljon vettä. Itse suosin keikan jälkeen kivennäisvettä, koska siinä on myös suolaa.

5. Kevyet ruoat

Ennen keikkaa en pysty syömään kuin vain jotakin tosi kevyttä. Tällaisella ilmalla en muutenkaan jaksa syödä mitään raskasta. Tykkään ruokaisista salaateista.

6. Viuhka

Helteellä on vähemmän tukalaa, jos hankkii viuhkan. Bändini rumpalilla oli keikkabussissa sellainen, Japanista tuotu. Se toimi hyvin huonosti ilmastoidussa bussissa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?