Muistatko nämä? 4 nolointa Oscar-mokaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko nämä? 4 nolointa Oscar-mokaa

Oscar-juhlissa on sattunut ja tapahtunut vuosien varrella. Aina kaikki ei ole mennyt aivan putkeen.

31.7.2014 10:09

2012: Sacha Baron Cohen kaatoi tuhkaa Ryan Seacrestin päälle

Oliko tapahtuma nolo Cohenille vai Seacrestille? Joka tapauksessa Diktaattori -elokuvansa päähenkilöksi pukeutunut Sacha Baron Cohen kaatoi muka vahingossa ”Kim-Jong-Ilin tuhkat” Seacrestin päälle. Seacrest otti kuitenkin pilan tyynesti ja hymyillen vastaan.

2013: Jennifer Lawrence voitti parhaan näyttelijättären palkinnon ja kompastui portaissa.

Voitto tuli kotiin, ja se sai Jenniferin varomattomaksi. Näyttelijätär kompuroi portaissa noustessaan lavalle vastaanottamaan palkintoaan. Bradley Cooper riensi herrasmiehenä auttamaan kollegaansa. Nolostuminen näkyi myös Jenniferin kiitospuheessa.

- Te seisotte nyt, koska ette halua minun pahoittavan mieltäni, Jennifer kommentoi, kun Oscar-yleisö antoi hänelle aplodit seisaaltaan.

1995: Samuel L. Jackson ei pystynyt peittämään pettymystään

Samuel L. Jackson ja Martin Landau olivat molemmat ehdolla parhaan sivuosa-Oscarin saajaksi. Kun Landau voitti, Jackson pettyi pahasti. Näyttelijä ei osannut näytellä kollegansa puolesta ilahtunutta, vaan naama oli kuin sitruunan syöneellä.

2011: Christian Bale unohti vaimonsa nimen

Christian Bale palkittiin parhaasta sivuosasta elokuvasta The Fighter. Palkinto innosti miestä kiittämään kaikkia muistamiaan ihmisiä, olivat he mukana elokuvan teossa tai eivät. Nimilistan luetteleminen kesti ja kesti. Sitten Bale pääsi vaimoonsa. ”Um… um…”, Bale taaplasi monta kertaa ennen kuin vaimon nimi juolahti mieleen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?