Vain IS:ssä! Näin eteni Cheekin VIP-konsertti taivaalla - katso kuvat ja video!

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

VIP-keikka
Huippusuosittu Cheek löi hynttyyt yhteen Finnairin kanssa ja lennätti tiistai-iltana 150 onnekasta fania yksityiskeikalle.
Finnairin lennolla vedetty puolituntia kestänyt yksityiskeikka oli viimeisiä kertoja, kun artisti nähdään tänä vuonna keikkalavoilla.

Yksityiskeikalle päässeet 150 fania olivat voittaneet liput Finnairin järjestämissä kisoissa pitkin kesää.

Cheekin, eli Jare Tiihosen,  hurja vuosi huipentuu kahteen stadionkeikkaan, jonka jälkeen mies jää määrittelemättömälle keikkatauolle.

- Stadionkeikkoja olen valmistellut vapaa-ajallani, keikkojen ohessa. Mulla on enää yksi festarikeikka ja sen jälkeen nämä kaksi isompaa keikkaa. Varmaan sen jälkeen on tunteet pinnassa, Cheek kertoo Ilta-Sanomille.


"Isoimpia asioita, joita olen tehnyt"Lentokoneessa pidetyn ainutlaatuisen keikan aikana kuultiin miehen suurimmat hitit, kuten uusi Äärirajoille-kappale ja Sokka irti, joka kirvoittikin yleisöltä illan äänekkäimmät suosionosoitukset.

 - Tämä on meille vähän erikoisempi ja erilainen kokemus. Tämä tuntui vähän trubaduurikeikalta, kun basso ei potkikaan niin kovaa, hän naurahtaa.

Yleisö sai tyytyä fanittamaan Cheekiä istualtaan, sillä seisominen oli turvallisuussyistä keikan aikana on kiellettyä. Se ei silti estänyt yleisön innokkaimpia  pomppimaan vaivihkaa paikallaan.

Cheek kuvailee suhtautuvansa stadionkeikkojen jälkeen alkavaan taukoonsa ristiriitaisin tunnelmin.

 - On haikee fiilis. Tämä on isoimpia asioita, joita olen tehnyt. Cheek sanoo.

 - Tiedän kyllä, kuinka kauan tauko kestää, mutta en halua siitä enempää paljastaa. Olen tosi kiitollinen kaikista fanien lähettämistä kannustusviesteistä ja siitä, että heidän mielestään olen tauon ansainnut. Olen tehnyt täysillä asiaa, jota rakastan ja nyt on aika levätä,  hän sanoo.

Vain ISTV: Katso näyte Cheekin taivaskonsertista

 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt