Yllätyitkö? Tässä ovat The Voice of Finlandin uudet tähtivalmentajat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Yllätyitkö? Tässä ovat The Voice of Finlandin uudet tähtivalmentajat!

Nelosen TVOF-ohjelman tähtivalmentajien kaarti menee lähes täysin uusiksi.

28.7.2014 11:28

The Voice of Finlandin neljännellä kaudella uusina tähtivalmentajina aloittavat Olli Lindholm, Redrama ja Tarja Turunen. Jo neljättä kautta mukana on Michael Monroe.

Uudet tähtivalmentajat koostuvat hyvin erilaisista musiikkitaustoista - mukana tietoa ja taitoa muun muassa räpistä, oopperasta ja rokista.

Olli Lindholm on tuttu mies suomirockia soittavasta -yhtyeestä. Yhteensä Yö on tehnyt 20 studioalbumia sekä lukuisia kokoelma- ja live-levyjä.

Musiikkituottaja, laulaja ja lauluntekijä Redrama eli Lasse Mellberg nähdään myös tähtivalmentajana. Rap-piireistäkin tuttu mies on nähty niin televisiossa kuin Suomen virallisen albumilistan kärjessä sekä kuultu radion hittibiiseissä.

Tarja Turunen on monelle tuttu Nightwish-yhtyeestä, jossa hän oli vokalistina 1996-2005. Nainen on nähty myös esiintymässä Savonlinnan Oopperajuhlilla, Kansallisoopperassa, musikaaleissa sekä lukuisissa rock-sekä klassisen musiikin konserttikiertueilla.

Neljäntenä valmentajana jatkaa Michael Monroe. Mies on ollut mukana ohjelmassa heti alusta asti ja viime vuonna juurikin hänen valmennettavansa vei koko potin.

Ohjelma nähdään Nelosella keväällä 2015.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?