Sara Chafak Hollywood-elokuvan koekuvauksissa - haaveissa muutto Amerikkaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Chafak Hollywood-elokuvan koekuvauksissa - haaveissa muutto Amerikkaan

Miss Suomi 2012 Sara Chafakin haaveissa siintää Hollywood. 

23.7.2014 7:03

Seiska uutisoi Sara Chafakin, 23, solmineen sopimuksen Amerikassa ja saaneen tuekseen eräät alansa arvostetuimmat ammattilaiset.

Saran keväinen matka Los Angelsiin ei ollut pelkkä lomamatka, vaan samalla reissulla missikaunotar nappasi itselleen managerin ja agentin, joiden avulla hän etsii töitä Atlantin toiselta puolen.

-  Los Angelesissa kaikilla on oma manageri ja agentti, jotka laittavat pyörät pyörimään. He auttavat saamaan töitä ja solmimaan suhteita, Sara kertoo IS:lle.

Saraa edustaa Yhdysvalloissa kokenut agenttifirma, joka on auttanut käynnistämään monen kaunottaren uran rapakon takana.

-  Edustajalla on myös väliä, sillä mitä taitavampia he ovat, sitä kivempia työjuttuja tulee tarjolle. En halua paljastaa muiden asiakkaiden nimiä, mutta kokeneesta firmasta on kyse.

Sara Chafak on luonut menestyksekkään uran mallina missivuotensa jälkeen.­

Saran kova työ on kantanut hedelmää ja hänellä on nyt monta rautaa tulessa.

Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, Sara saatetaan nähdä suuren budjetin Hollywood-kassamagneetissa, ensi vuonna ensi-iltansa saavassa Fast&Furious 7 -elokuvasta.

- Tein elokuvan pikkuroolia varten videocastingin. Siinä katsottiin millainen luonne minulla on ja kuinka osaan reagoida kohtaukseen. Se oli hauska ja jännä kokemus, koska en ole koskaan haaveillut näyttelemisestä. Ei mua hirveästi paina jos en saakaan roolia, sillä kilpailu rooleista on kova, Sara sanoo.

Töiden perässä Saran ei tarvitsisi Atlantin toiselle puolen lähteä, sillä töitä Saralla riittäisi myös kotimaan maaperällä. Seikkailijaluonteeksi tunnustautuva Sara sanoo kuitenkin haluavansa kokeilla siipiään myös isommilla työmarkkinoilla.

-  On totta, että töitä riittää Suomessakin todella hyvin. Olen ollut siitä aika ihmeissäni, sillä töiden perään ei ole itse juuri tarvinnut kysellä. Minulle tarjotaan mallintöitä ja juontokeikkoja paljon ja olen siitä tosi kiitollinen.

Sara ja poikaystävä Tuomas haaveilevat muuttavansa tulevaisuudessa Yhdysvaltoihin.

-  Muutto ei varmaankaan vielä tapahdu jo syksyllä, mutta lokakuussa on tarkoitus mennä pidemmäksi aikaa taas Los Angelesiin. Tuomas seuraa sitten perässä vähän viiveellä, kunhan ensin saisi aloitettua kanditutkielmansa, Sara nauraa.

Saran ja Tuomaksen tulevaisuudensuunnitelmissa on muutto Yhdysvaltoihin.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?