Syksyllä 65 vuotta täyttävä Sigourney Weaver: Yksi kerta botoxia riitti! - Viihde - Ilta-Sanomat

Syksyllä 65 vuotta täyttävä Sigourney Weaver: Yksi kerta botoxia riitti!

Alien-tähti ei enää yritä piilotella ikäänsä.

23.7.2014 6:49

Syksyllä 65 vuotta täyttävä näyttelijä Sigourney Weaver on edelleen hyvin tyylikäs ja nuorekas. Hän haluaakin vanheta kauniisti – ilman leikkauksia.

- Otin kerran botoxia. Mieheni ja tyttäreni pilailivat pitkään kustannuksellani. He eivät tienneet, olinko iloinen vai surullinen, koska otsani ei liikkunut. Sen jälkeen en ole yrittänyt silotella ryppyjäni, sillä näyttelijänä minun on pystyttävä tulkitsemaan tunteita, Weaver kertoi IS Tv-lehden haastattelussa.

Weaver on ollut naimisissa itseään seitsemän vuotta nuoremman ohjaajan Jim Simpsonin kanssa 30 vuoden ajan. Useita kymmeniä elokuvarooleja urallaan näytellyt Weaver oli lähes 41-vuotias synnyttäessään tyttärensä Charlotten.

Weaverilla on riittänyt elokuvarooleja vanhemmallakin iällä. 60-vuotiaana hän oli mukana James Cameronin ohjaamassa ja käsikirjoittamassa Avatar-tieteiselokuvassa, josta tuli yksi maailman kalleimmista ja tuottoisimmista filmeistä. Lokakuussa alkavat elokuvan toisen osan kuvaukset. James Cameron on vahvistanut, että Weaver nähdään kaikissa uusissa Avatar-elokuvissa.

Lue lisää Sigourney Weaverin elokuvista uudesta IS TV-lehdestä!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?