Tarkista suomalaisten suosikkiartistien festarimuoti – ”Tämä hattu on ruma, mutta samalla tosi siisti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tarkista suomalaisten suosikkiartistien festarimuoti – ”Tämä hattu on ruma, mutta samalla tosi siisti”

Suomen kesä merkitsee artisteille yleensä lukemattomia festarikeikkoja. Samoin kuin festarikävijät, myös esiintyjät ja muut julkkikset haluavat lisätä pukeutumiseensa hauskoja yksityiskohtia tai jotain muuta erityistä. IS kokosi kesän kiinnostavimmat festaripukeutujat.

20.7.2014 9:00

Anna Abreu valitsee asunsa yhdessä stailistinsa kanssa. Juhannuksena Himoksella Anna oli pukeutunut lähes päästä varpaisiin Adidakseen. Värikkäät, kuvioidut takki ja housut ovat ainoat kappaleet Suomessa. Päässä Annalla oli kaksi hattua.

- Keksittiin se stailistin kanssa vahingossa. Hän oli kasannut musiikkivideon kuvauksiin hattuja päällekkäin, ja katsoin, että noi mä laitan juhannuksena! Tämä hattuyhdistelmä näyttää tavallaan rumalta, mutta on samalla tosi siisti, Anna nauroi.

Anna Abreu Himoksella, The Voice Juhannus 2014 -festareilla.­

Jenni Vartiainen nähdään keikoilla aina tyylikkäästi pukeutuneena. Keikkojen lisäksi vaatteet ovat tärkeässä osassa myös musiikkivideoilla. Ruisrockin helteeseen Vartiainen oli valinnut kauniin, valkoisen maksimekon.

- Minulle tyyli ja visuaalisuus kulkevat käsi kädessä musiikin ja kokonaisuuden kanssa, Vartiainen on kuvaillut tyyliään.

Jenni Vartiainen Ruisrockissa.­

Miss Suomi Bea Toivonen suosii festareilla kerrospukeutumista. Juhannuksena Himoksella hän joutui miettimään asunsa tarkkaan.

- Festareille puen yleensä sortsit, ja nyt lisäsin alle sukkahousutkun on kylmä. Tykkään tuoda jonkin lisän festariasuihini, esimerkiksi kiva huulipuna tuo jo paljon, Bea mainitsee.

Bea Toivonen Himoksella juhannuksena.­

Jonne Aaron kertoo olevansa aika huono shoppailemaan, mutta mainitsee muokkaavansa itse vaatteistaan persoonallisempia.

- Ihan jo kangasliimalla saa paljon aikaiseksi. Käytin farkkujeni koristelemiseen kirpparilta löytämääni naisten toppia. Siinä oli kiva metallinen haarniskakangas. Eikö näytäkin aika hauskalta, mies esitteli housujaan Himoksen Iskelmäfestareilla.

Jonne Aaron Himoksen juhannusbileissä.­

Vuoden naissolistin Emmalla palkittu nouseva artisti Sanni pukeutui Voicen juhannuksessa maastokuvioituihin sortseihin, lyhyeen toppiin ja läpinäkyvään pusakkaan. Tyylin viimeistelivät kaulassa roikkuvat kultaketjut ja isot aurinkolasit.

- Muodostan oman tyylini ihan sen perusteella miltä musta tuntuu minäkin päivänä. En matki ketään, Sanni on kertonut.

Sanni Himoksella juhannuksena.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?