Tommi Korpela laihdutti natsiupseerin roolia varten 20 kiloa - katso kuva!

Julkaistu:

rankka rooli
Tommi Korpela laihdutti Kätilö-elokuvan roolia varten 20 kiloa, Krista Kosonen puolestaan leikkasi upeat hiuksensa.
Katja Ketun palkittuun Kätilö -romaaniin perustuva elokuva siirtyy valkokankaalle ohjaaja Antti Jokisen käsissä.

Näyttelijöiltä rankan tarinan kuvaukset ovat vaatineet uskallusta ja heittäytymiskykyä. Moni on valmistautunut rooliin myös ulkoisella muutoksella.

Krista Kosonen leikkasi pitkät hiuksensa kätilö Helenan roolia varten ja opetteli hahmon kirjassa käyttämän vahvan murteen.

Kosonen ei ole ainut elokuvan tähdistä, joka on kokenut merkittävän muodonmuutoksen roolia varten.

Myös vankileirin kivikasvoista komentajaa, natsiupseeri Gödeliä esittävä Tommi Korpela joutui suorastaan riuduttamaan itseään roolia varten.Korpela karisti jo ennestään hoikasta varrestaan kymmeniä kiloja.

- 20 kiloa lähti painosta. Lähtöpaino oli jotain 90 ja 87 kilon välillä. Ei se painonpudotus kuitenkaan mitenkään dramaattista ollut, sillä se tehtiin neljän kuukauden aikana. Personal trainer teki minulle tarkan ruokavalion, jossa ei juuri hiilihydraatteja ollut. Vihanneksia, hedelmiä, kalaa ja lihaa sai syödä. Eiköhän se aika lähellä luolamiesdieettiä ollut, Korpela sanoo IS:lle.

Hän kuvailee, ettei tiukan dieetin noudattaminen ollut erityisen hauska kokemus, mutta tarkkaan ruokailurytmiin ja annoskokoihin tottui nopeasti.

- Aika hyvin sillä tuli toimeen. Aamulla söin munakasta, ja hedelmiä tietenkin sain syödä niin paljon kuin vain jaksoi. Painoa on kyllä jo tullut takaisin viitisen kiloa, kun omat kohtaukseni on jo kuvattu.

Jotain positiivistakin mies löytää hurjasta painonpudotuksesta

- Huomasin kyllä, että oli paljon energisempi olo. Heräsin aamulla energisenä ja nukahdin illalla aikaisin. Jos hakemalla hakee tästä jotain positiivista, niin se olisi varmaankin tämä, Korpela naurahtaa.

 

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt