Heikki Kovalaisen salahäät kestivät vain 7,5 minuuttia - Viihde - Ilta-Sanomat

Heikki Kovalaisen salahäät kestivät vain 7,5 minuuttia

Heikki Kovalainen vei vihille pitkäaikaisen tyttöystävänsä Catherine Hyden.

18.7.2014 7:45

F1-kuljettaja Heikki Kovalaisen ja englantilaisen Catherine Hyden rakkaus on roihunnut jo vuosikausia. Heidän oli tarkoitus mennä naimisiin jo vuonna 2010, mutta suunnitelmat muuttuivat.

Nyt, neljän vuoden lykkääntymisen jälkeen pari yllätti monet läheisensäkin menemällä vaivihkaa naimisiin reilu kuukausi sitten Las Vegasissa. Vain parin aivan lähimmät ihmiset tiesivät häistä.

- Maanantaina he ilmoittivat, että lähtevät Las Vegasiin. Tiistaina tuli viesti, että ensi yönä kello yksi ja viestissä oli linkki. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä avasimme vaimon kanssa linkin ja katsoimme netistä, isä Seppo Kovalainen kertoo kesäkuun alussa pidetyistä poikansa häistä.

Isän mukaan pari halusi mennä naimisiin salassa suurelta yleisöltä. Vihkitoimitusta katsoi netistä livenä linkin kautta muutamat läheiset Suomessa ja Englannissa.

- Niin, se on vanha tapaus jo meille, isä naurahtaa.

- Siinä me istuimme kotona vaimon kanssa ja katsoimme netistä, kuinka he kävelivät kappelin käytävää pitkin. He olivat kahden ja valokuvaaja oli paikalla. Koko vihkitoimitus kesti vain seitsemän ja puoli minuuttia. Sen jälkeen Heikki sanoi englantilaisille kavereilleen ja meille sieltä, että tämäpä oli tässä ja seuraavan kerran kun tavataan, niin mennään porukalla dinnerille, isä kuvailee vihkitoimitusta.

- Kyllähän se tietysti vähän valvotutti ja mietitytti. Heikin sisko oli kuulemma itkut tirauttanut. Kaiken jälkeen vaimon kanssa siitä sitten pötkötettiin nukkumaan, isä kuvailee naurahtaen.

Yhdessä jo yli 10 vuotta

Heikki ja Catherine astelivat suoraan alttarille, eikä kihloihin ilmeisesti menty.

- Niin no, mitäpäs siinä nyt, kun on 13 vuotta oltu yhdessä, niin eiköhän siinä olla aika varmoilla puheilla, isä toteaa.

Heikki ja Catherine tapasivat vuonna 2002. Kovalainen ajoi tuolloin Britannian F3-sarjaa ja Hyde oli varikolla, sillä hänen isänsä osallistui GT-sarjan osakilpailuun.

- Rakastuin hänen eloisiin silmiinsä ja huumorintajuunsa. Hän on vilpittömän mukava mies, jolla on loistava luonne ja samat arvot kuin minulla. Heikissä oli paljon, mihin rakastua, Catherine kuvaili puolisoaan kauniisti IS:lle pari vuotta sitten.

Heikki Kovalainen karkasi vihille pitkäaikaisen tyttöystävänsä Catherine Hyden kanssa. Vain muutamat tiesivät häistä.­

Häät oli alun perin tarkoitus pitää vuonna 2010, mutta suunnitelmat siirtyivät työkiireiden vuoksi. Catherine on jo vuosien ajan matkustanut rakkaansa työn perässä ympäri maailmaa.

- Olemme vain olleet onnekkaita saatuamme tämän uskomattoman seikkailun loistavine mahdollisuuksineen, hän kuvaili elämäänsä IS:lle pari vuotta sitten.

Lapsistakin on puhuttu.

- Unelmamme on, että jonakin päivänä menemme naimisiin ja saamme pari lasta. Se tulee todennäköisesti toteutumaan vasta, kun elämä on hieman rauhoittunut, Catherine kertoi tuolloin.

Aika näyttää milloin on mahdollisesti jälkikasvun aika. Pari asuu nykyisin Abu Dhabissa ja Kovalainen on neuvotellut mahdollisesta paluusta formuloihin.

Kovalaisen ja Hyden avioitumisesta kertoi ensimmäisenä Seiska.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?