Viihde

Kokaiinivideo julki - ruotsalaistähti Mikael Persbrandt taas huumekohun keskellä

Julkaistu:

Huumeongelmia
Ruotsin tunnetuimpiin miesnäyttelijöihin lukeutuva Mikael Persbrandt on jälleen huumekohun keskellä. Hänestä on julkaistu video, jossa hän ottaa kokaiinia kahdesti.
Viisikymppinen Mikael Persbrandt on jälleen huumekohun keskellä, kun hänestä julkaistiin vanha video huumehuuruisesta tilanteesta Expressenin sivuilla.

Vuonna 2012 kuvatulla videolla mies nähdään tunnettujen rikollisten seurassa ottamassa kokaiinia ja puhumassa kuinka toivoo muiden kukistavan poliisit, jos he tulevat paikalle.

Videolla näyttelijä myös kummastelee kokaiiniviivojen pienuutta, joten ottaa pian toisenkin annoksen.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun näyttelijä yhdistetään huumeisiin. Persbrandt on suorastaan ryvettynyt erilaisten huumeyhteyksien keskellä viime vuosien aikana.

Viimeisimmässä tapauksessa poliisi pääsi vuosi sitten Persbrandtin jäljille kuunneltuaan miehen puhelinkeskustelua, jossa tämä osti 12 grammaa kokaiinia taksikuskilta. Beck-näyttelijä kiisti syyllisyytensä vedoten siihen, että joku toinen oli ottanut hänen puhelimensa ja tilannut sillä huumeita.

Näyttelijä sai huhtikuussa viiden kuukauden ehdottoman tuomion käräjäoikeudelta. Hovioikeus kuitenkin laski vankeustuomiota kahden kuukauden ehdolliseen ja 75 tunnin yhdyskuntapalveluun.

Ennen tätä Persbrandt joutui huume-epäilyjen keskelle muun muassa vuonna 2011 peräti kahteen kertaan.

Persbrandt on nähty muun muassa Beck-sarjassa ja Hobitti-elokuvassa.

Pääset Expressenin juttuun ja videoon tästä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt