Illalla televisiossa: Avomiehen ex-ihastus surmasi pienet lapset äidin edessä – miten äiti selvisi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Avomiehen ex-ihastus surmasi pienet lapset äidin edessä – miten äiti selvisi?

Emma Jangestig on päättänyt, ettei jää murehtimaan tragediaa. Kaikki eivät ole siitä pitäneet.

Emma Jangestig ei muista vieläkään tapahtumia, joista selvisi itse vain täpärästi hengissä.­

11.7.2014 6:27 | Päivitetty 11.7.2014 15:30

Suzannen vieraana, Fem klo 20.45Emma Jangestig oli ehtinyt asua vasta kahdeksan kuukautta yhdessä uuden avomiehensä kanssa, kun tragedia tapahtui. Emman kaksi lasta, 1-vuotias Max ja 3-vuotias Saga, tapettiin ja myös Emma yritettiin tappaa. Hengenvaarallisesti loukkaantunut Emma leikattiin ja hänen henkensä säästyi. Pienet lapset todettiin kuolleiksi matkalla sairaalaan.

Emman avomiehellä oli ollut vuosi aikaisemmin lomaromanssi saksalaisen Christine Schürrerin kanssa. Miehen lopetettua suhteen hän alkoi pian seurustella Emman kanssa. Schürrer tuomittiin kahdesta murhasta ja murhanyrityksestä, mutta murha-aseena käytettyä vasaraa ei koskaan löydetty.

Femillä alkava, neliosainen keskusteluohjelma Suzannen vieraana näyttää nyt Emman haastattelun kahden vuoden takaa. Suzanne Axell haastattelee nuorta naista, joka jatkoi tragediasta huolimatta elämäänsä avomiehensä kanssa. Heillä on nyt myös yhteinen tytär Julia. Emma ei ole antanut tragedian lannistaa itseään, vaikka hänelle jäi myös fyysisiä vammoja tapahtuneesta.

- Haluan kertoa, että elämä voi mennä eteenpäin. Aina on olemassa tie ylöspäin.

Kaikki eivät pidä siitä, että Emma on esiintynyt julkisuudessa. Netissä häntä on haukuttu mediahuoraksi. Emma kertoo, ettei halua julkisuutta, mutta haluaa pitää yllä lastensa muistoa ja auttaa muita suuren surun kohdanneita.

Country Strong, TV5 klo 21.00Gwyneth Paltrow laulaa itse musiikkidraamassa, joka kertoo uransa sössineestä countrytähdestä.

Poski poskea vasten, TV1 klo 21.30Saksalaisohjaaja Viviane Blumenschein lähti argentiinalaisen tangotrion kanssa selvittämään, millaista on suomalainen tango. Muusikot löytävät pian yhteisen sävelen suomalaisten kollegojensa kanssa.

Drugstore Cowboy, Nelonen klo 23.05Ohjaaja Gus Van Santin läpimurtoelokuvassa apteekkiryöstöihin erikoistunut rikollisporukka haluaa huumaavia reseptilääkkeitä. Pääosissa nähdään Matt Dillon, Kelly Lynch, James LeGros ja Heather Graham. Keskeisessä sivuroolissa nähdään beat-legenda William S. Burroughs.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.Uusi Ilta-Sanomat Tv-lehti ilmestyy keskiviikkoisin. Lehti myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?