Muistatko vielä? Näin Martina Aitolehti ponnahti julkisuuteen

Martina Aitolehti nousee julkisuuteen aika ajoin enemmän tai vähemmän, ja viime päivinä hänen törttöilynsä auton ratissa on puhuttanut. Muistatko, kuinka hän ensimmäisen kerran nousi todella koko kansan tietoisuuteen vuosia sitten?

10.7.2014 18:53

Ennen hetkeä, jolloin Martina Aitolehti (os. Kortelampi) todella humahti julkisuuteen ja koko kansan tietoisuuteen salarakkaana, ehti hän jo luoda uraa mallina ja missinä.

Aitolehti nähtiin 2000-luvun alussa erinäisissä missikisoissa, ja hän jopa pyrki Miss Suomeksi. Vuonna 2004 hänet valittiin Miss Hawaiian Tropiciksi.

- Minusta ei saada seuraavaa kohumissiä. Ei ehkä ole halutuin tila olla kohumissi, 21-vuotias Martina sanoi tuolloin IS:lle kun oli puhe kisan aiemmista kohumisseistä.

Toisin kuitenkin kävi ja suuri kohu oli aivan kulman takana - Aitolehti nousi kunnolla kansan tietoisuuteen Alexei Eremenkon salarakkaana.

Suhdesoppa syntyi, kun selvisi että jalkapalloilija Eremenko ja Aitolehti tapailivat toisiaan, vaikka mies seurustelikin Jenni Rantalan kanssa.

- Tykkään hänestä aika paljon. Tämän piti olla tosi vakavaa, mutta eihän se voi vakavaa olla niin kauan kun hänellä on tyttöystävä kotona, Aitolehti sanoi tuolloin IS:lle.

Tuolloin Aitolehti kertoi ettei ole mikään suhteenrikkoja eikä halua riitaa kenenkään kanssa ja pyysi miestä kertomaan tilanteesta tyttöystävälleen.

- Ajattelin, että ken leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön. Alexeikin puhui koko ajan, että meistä tulee Suomen David ja Victoria Beckham, hän sanoi tuolloin.

Suhdekohun jälkeen vuonna 2005 Aitolehti muun muassa levytti Marika Fingeroosin kanssa Salarakkaat-levyn. Hän myös perusti myöhemmin viihdealan yrityksen ja tanssiryhmän. Hänet on myös nähty vuosien varrella useissa tv-ohjelmissa kuten Big Brother, Salatut elämät, Viidakon tähtöset ja Suomen pelkokerroin.

Vuonna 2008 Aitolehti avioitui tuolloin Hunks-tanssijana tunnetun Esko Eerikäisen kanssa ja seuraavana vuonna parin ensimmäisen lapsen syntymää ja raskausaikaa saattoi seurata Martina & Esko: Vauvakuumetta -ohjelmassa. Pari nähtiin myös Martina & Esko, Isku Kolumbiaan -ohjelmassa. Vuonna 2011 pari erosi.

Eikä tahti hidastunut, Aitolehti on nähty monissa televisio-ohjelmissa aina tähän päivään asti ja tänä syksynä hänet nähdään Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa.

Vaikka salarakas-kohusta on kulunut kymmenen vuotta, on Aitolehti edelleen julkisuudessa hyvin tunnettu hahmo.

Jos haluat nähdä miten Aitolehti on muuttunut viimeisen 13 vuoden aikana, katso kuvat tästä.

Vuonna 2004 Martina Aitolehti paljastui jalkapalloilija Alexei Eremenkon salarakkaaksi.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?