Lupitasta tuli muotimaailman kuuma nimi - Viihde - Ilta-Sanomat

Lupitasta tuli muotimaailman kuuma nimi

Lupita Nyong'o pääsi elokuvamaailman kirkkaimpiin parrasvaloihin nappaamalla parhaimman naissivuosan Oscar-palkinnon Patseyn roolistaan elokuvassa 12 Years a Slave.

Lupita Nyong?o suosii vahvaa meikkiä.­

7.7.2014 20:47

Lupita Nyong'o, 31, ei ole niittänyt menestystä ainoastaan elokuvien saralla. People-lehti valitsi hänet keväällä maailman kauneimmaksi naiseksi.

Tähtinäyttelijästä on tullut myös muotimaailman kuumin nimi. Lupita Nyong'o on erittäin kysytty malli, joka tekee yhteistyötä monien maineikkaiden huippumerkkien kanssa.

Nopea menestys ja kirkkaat parrasvalot aiheuttavat tähdelle myös kovia paineita julkisuuden kanssa. Näyttelijä kuvaili tuntemuksistaan Desimartini-sivustolla.

- Punaiset matot tuntuvat sotatantereelta, mutta siellä ei voi tapella eikä sieltä voi häipyä pois paikalta. Pitää vain olla mukana, ja ottaa kaikki tuleva vastaan, Nyong´o kertoo.

Lupita Nyong?o näyttäytyy usein värikkäissä muotiluomuksissa.­

Tumma kaunotar kulkee vahvasti takavuosien huippumallin somalialais-yhdysvaltalaisen Imanin ja edelleen alalla toimivan brittiläisen huippumalli Naomi Gambellin viitoittamaa tietä.

Amerikan Vogue-lehti kuvailee tuoreessa heinäkuun numerossaan Lupita Nyong´oa muotimaailman kultatytöksi, joka onnistuu kaikessa mihin hän ryhtyy. Nyong'o teki huhtikuussa rahakkaan sopimuksen ranskalaisen kosmetiikkajätin tuotemerkin kanssa, ja antoi yhtiölle kasvonsa meikkivoiteiden kesäkuussa julkaistuihin mainoskuviin.

Meksikolais-kenialainen näyttelijä valittiin Amerikan Voguen heinäkuun numeron kanteen.­

Meksikolais-kenialaisella näyttelijällä on näyttelijätyön loppututkinto Yalesta. Hän teki tuoreilla maisterin papereillaan heti onnistuneen elokuvadebyyttinsä 12 Years a Slave -elokuvassa.

New Yorkissa asuva Lupita Nyong'o tullaan näkemään myös vuonna 2015 ensi-iltaan tulevassa Tähtien sota: Episodi VII –elokuvassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?