Viihde

Beck-tähti vältti täpärästi vankilan

Julkaistu:

ruotsalaistähti
Kokaiinin ostosta kärynnyt näyttelijä Mikael Persbrandt ei joudu laskemaan tiilenpäitä, vaan mies suorittaa tuomionsa yhdyskuntapalveluna.
Reilu vuosi sitten kokaiinin ostosta kärynnyt Mikael Persbrandt sai huhtikuussa viiden kuukauden ehdottoman tuomion käräjäoikeudelta.
Hovioikeus kuitenkin laski vankeustuomiota kahden kuukauden ehdolliseen ja 75 tunnin yhdyskuntapalveluun.

Poliisi pääsi vuosi sitten Persbrandtin jäljille kuunneltuaan miehen puhelinkeskustelua, jossa tämä osti 12 grammaa kokaiinia taksikuskilta.

Beck-näyttelijä kiisti syyllisyytensä vedoten siihen, että joku toinen oli ottanut hänen puhelimensa ja tilannut sillä huumeita.

Persbrandtin asianajaja Per Liljekvist ei ollut tyytyväinen tuomioon. Hän ei myöskään ollut saanut kiinni päämiestään kertoakseen tälle hovioikeuden päätöksestä.

- En ole tavoittanut häntä. Tiedän vain, että hän on lastensa kanssa uimassa, asianajaja kommentoi Expressenille.

Persbrandt jäi kiinni kokaiinista jo vuonna 2011. Puoli vuotta sitten Persbrandt myönsi Vi-lehdelle kamppailevansa alkoholiongelmansa ja mielenterveytensä kanssa.

- Minulla on diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö. Mutta lääkitsenkö sitä? En. Lääkkeistä tulee niin hemmetin väsyneeksi, voi nukahtaa mihin tahansa, hän sanoi lehdelle.

Kansansuosikki ei viihdy omissa nahoissaan.

- En ollut onnellinen parikymppisenä, en ollut onnellinen kolmekymppisenä, en ollut onnellinen neljäkymppisenä, hän kuvailee ja sanoo elämänsä olevan tästä eteenpäin alamäkeä kohti kuolemaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt