Pieruverkkarit jalassa ja kalat kädessä - uskoisitko että tässä on kaikkien aikojen Kaunarit-pahis

Sheila Carteria näytellyt Kimberlin Brown on Instagram-kuvissaan kuin kuka tahansa tavis.

Kimberlin Brown.

4.7.2014 10:54 | Päivitetty 4.7.2014 11:21

Vaikka vuonna 1987 alkaneessa Kauniit ja rohkeat -saippuasarjassa on tapahtunut mitä uskomattomimpia juonenkäänteitä, eräs pahis on jättänyt lähtemättömän jälkensä sarjan historiaan.

Hän on Sheila Carter, manipuloiva ja murhanhimoinen sairaanhoitajatar, jota näytteli vuodet 1992-2003 yhdysvaltalainen Kimberlin Brown.

Tohtori James Warwickin (Ian Buchanan) ja Eric Forresterin (John McCook) entinen vaimo aiheutti sarjassa hämminkiä muun muassa kidnappaamalla James Warwickin ja pitämällä häntä vankina taloonsa rakennetussa salaisessa kidutuskammiossa.

Sheilaa näytellyt Brown työskenteli Kauniissa ja rohkeissa 11 vuotta, jonka jälkeen hän siirtyi toiseen saippuasarjaan Tunteita ja tuoksuja.

Hänet on sittemmin nähty myös amerikkalaisessa klassikkosaippuassa All My Children ja viime vuosina parissa pienen budjetin elokuvassa.

Nykyisin Brown näyttää elävän rauhallista hiljaiseloa, ja ainakin hänen Instagram-kuvissaan saippuatähden glamour näyttää tehneen tilaa tervehenkisen perheenäidin olemukselle ja sadoille kuville perheestä ja sukulaisista.

Brownin tilillä on muun muassa kuva, jossa hän pitelee kalasaalista järvellä Kaliforniassa. Kuvassa Brown on kuin kuka tahansa tavis mukavissa vaatteissa. Jalassaan naisella on löysät kuluneen näköiset housut, joita voisi kuvailla jopa pieruverkkareiksi. Urbaani sanakirja osaa kuvailla muun muassa, että pieruverkkarit tarkoittavat rikollisen mukavia, törkeän ruman näköisiä vanhoja verkkareita. Asiaan kuuluu pukea nämä jalkaan muun muassa sunnuntaiaamuna ja paukutella.

53-vuotias näyttelijätär tituleeraa itseään Instagram-tilillään näyttelijäksi, suunnittelijaksi ja filantroopiksi.

Jos kuva ei näy kunnolla, voit katsoa sen tästä.

Kimberlin Brown Sheila Carterina.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?