Povipommi Cicciolina Tuuriin - K18-kuvat takavuosilta - Viihde - Ilta-Sanomat

Povipommi Cicciolina Tuuriin - K18-kuvat takavuosilta

Vesa Keskinen kutsui Cicciolinan Suomeen Miljoona Iskelmä -tapahtumaansa, kertoo Iltamakasiini.

Cicciolina on vieraillut useasti Suomessa.­

3.7.2014 12:27 | Päivitetty 3.7.2014 12:50

- Eihän tässä ole mitään ihmeellistä. Pyysin Ilonaa vieraakseni ja töihin samalla kertaa. Cicciolina oli iloinen kutsusta. Meillä on hauskoja suunnitelmia suomalaisten miesten viihdyttämiseksi. Aion valjastaa muun muassa yhden Ferrareistani käyttöön. Ilmaiseksi, totta kai, Keskinen kommentoi sivustolle.

Unkarilaissyntyinen Ilona Staller, tunnetummin Cicciolina, 62, muistetaan Italian parlamentissa vuosina 1987-1992 istuneena aikuisviihdetähtenä.

Tältä hän näyttää nykyään!

Vaalea povipommi tunnettiin vilauttelijana. Vuonna 1990 Cicciolina tarjoutui harrastamaan seksiä Irakin diktaattorin Saddam Husseinin kanssa, jos sillä vältettäisiin Persianlahden sota. IS:n toimittaja Tuomas Manninen tutustui työtehtävissä Cicciolinan rintoihin 1988 Suomessa.  Cicciolina käväisi eduskunnassakin - ja ehti vilauttamaan siellä.

"Aikaisemmin olin nähnyt ne vain kuvissa. Cadillacin takapenkillä läheltä silmäiltynä ne olivat paljon pienemmät kuin olin kuvitellut. Mitä niistä kertoilin, työkavereille vastailin? Että ne olivat kauniit ja terhakkaat. Pikemminkin söpöt kuin koleat primadonnan priimarinnat", Manninen kuvaili.

Cicciolina vuonna 1990.­

Jean-Paul Gaultier Cicciolinan kanssa vuonna 1995.­

Kansanedustaja Jörn Donner ja Ilona Staller (Cicciolina) tervehtivät eduskunnassa 1988.­

12. heinäkuuta vietettävän Miljoona Iskelmä -tapahtuman pääesiintyjä on Paul Anka, jonka Keskinen hommasi Tuuri.fi-sivuston mukaan paikalle esiintymään yllättääkseen Ankaa ihailevan äitinsä.

Cicciolina on viime kuukaudet kiertänyt Love Tourinsa kanssa esittämässä "seksidiskoa".

pic.twitter.com/GtIxTw0gGC— Ilona Staller (@cicciolina_uff) June 27, 2014

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?