Vihjaisiko Beyonce avio-ongelmista muuttamalla kappaleen sanoja? - Viihde - Ilta-Sanomat

Vihjaisiko Beyonce avio-ongelmista muuttamalla kappaleen sanoja?

Poptähti Beyonce on parhaillaan kiertueella aviomiehensä Jay Z:n kanssa. Pari on halaillut ja suukotellut hellästi lavalla, mutta todellisuudessa kaikki ei ehkä olekaan aivan niin auvoista miltä näyttää.

Poptähti Beyoncen konsertti sai erohuhut liikkeelle.­

2.7.2014 16:41

Hollywoodissa on huhuttu jo pidemmän aikaan Beyoncen ja Jay Z:n avioliiton tulleen tiensä päähän, sillä Jay Z:n kerrotaan pettäneen vaimoaan. Pari on sinnikkäästi kiistänyt erohuhut ja todistellut rakkauttaan hempeilemällä avoimesti tiedotusvälineiden edessä.

Erohuhut saivat jälleen tuulta alleen viime viikonloppuna, kun Beyonce puolisoineen konsertoi Ohiossa ja Beyonce muutti yllättäen Resentment-hittinsä sanat. Kappaleen uusi sanoitus vihjaa, ettei Jay Z ole pysynyt uskollisena vaimolleen. 

Beyonce esitti Resentment-kappaleen hääpukuun verhoutuneena.­

Beyonce laulaa, kuinka hän on pysynyt miehensä rinnalla jo 12 vuotta, ja nyt hän joutuu katsomaan silmiin sitä toista naista, joka on vienyt hänen miehensä.

-  Olen yrittänyt unohtaa, mutta olen liian katkera. Tiedän, että hän on viehättävä, mutta minä olin täällä ensin, Beyonce lauloi konsertissa.

Onko hän syy avio-ongelmiin?

Yhdysvaltalaismedia on veikannut Jay Z:n salarakkaaksi laulaja Myaa, joka on tehnyt aikaisemmin paljon yhteistyötä miehen kanssa.

Hurjimpien huhujen mukaan suhde olisi jatkunut jo pitkään ja Jay Z tukisi Myaa taloudellisesti.

Onko hän Jay-z:n rakastajatar? Laulaja Myan huhutaan seurustelleen Jay Z:n kanssa jo pitkään­

Toukokuussa Beyoncen siskon Solangen ja Jay Z:n raju hissitappelu tallentui valvontakameroille ja riidan huhuttiin saaneen alkunsa siitä, kun Solange oli saanut miehen pettäneen siskoaan.

Pari kuittasi hissikohun normaalina perheriitana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?