Kännissä sekoillut Transformers-tähti kirjautui hoitoon - Viihde - Ilta-Sanomat

Kännissä sekoillut Transformers-tähti kirjautui hoitoon

Viime viikolla Broadway-show’ssa riehunut ja poliisin pahnoille kuljetettu Shia LaBeouf on kirjautunut vieroitushoitoon.

1.7.2014 18:33

Transformers-tähti Shia LaBeouf on hakenut apua alkoholi-ongelmaansa Los Angelesilaiselta klinikalta.

Viime viikolla LaBeoufin käytös herätti huolta tähden faneissa, kun useat viihdesivustot uutisoivat tähden jahdanneen koditonta miestä New Yorkin kaduilla, haastaneen riitaa tuntemattomien kanssa ja lopulta sylkeneen päin poliisia pidätyksen yhteydessä.

Eilen maanantaina LaBeoufin nähtiin poistuvan asunnoltaan New Yorkissa AA-kerhon esitekirjanen mukanaan. Paparazzi seurasi tähteä Los Angelesiin klinikalle, jossa häntä olivat vastassa hoitaja ja lääkäri.

Paparazzit ovat seuranneet LaBeaoufin kannoilla herkeämättä sen jälkeen, kun tähti törttöili humalassa Cabaret-shown esityksen aikana.­

RadarOnlinen haastattelemien silminnäkijöiden mukaan LaBeouf vaikutti ”hermostuneelta” kirjautuessaan sisään klinikalle.

LaBeouf on kertonut avoimesti alkoholi-onegelmistaan julkisuudessa, ja hän on yrittänyt päästä eroon viinan kiroista jo kertaalleen aikaisemmin vieroitushoidossa.

RadarOnlinen mukaan mies on käynyt säännöllisesti AA-kerhon tapaamisissa, mutta nyt LaBeouf on joutunut turvautumaan vieroitushoitoon päästäkseen taas kuiville.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?