Iina Kuustonen Trendissä: Tämä Putous-kollega ärsytti - Viihde - Ilta-Sanomat

Iina Kuustonen Trendissä: Tämä Putous-kollega ärsytti

Suomen suosituimpiin näyttelijöihin lukeutuva Iina Kuustonen kertoo tuntemuksistaan Putouksessa. Aina kaikki ei ollut ruusuilla tanssimista.

1.7.2014 15:49

Iina Kuustonen puhuu tuoreimmassa Trendissä ystävyydestä ja sivuaa myös Putoukseen liittyviä asioita.

Kuustonen kertoo lehdessä, kuinka Putouksen porukan henki tuntui hänestä aluksi paskalta, ja esimerkiksi Krista Kosonen ja Kuustonen ärsyttivät toisiaan.

Lehden mukaan tuolloin Kuustonen olisi vain halunnut kaivautua muistikirjansa kanssa nurkkaan pohdiskelemaan vitsejä, kun Kosonen napsutti sormiaan ja penäsi Kuustoselta seuraavaa repliikkiä. Kyse oli tuolloin kuitenkin vain erosta työtavoissa sekä rytmeissä, ja pian naisista tuli sydänystäviä.

Kuustonen on puhunut myös IS:lle Putouksesta ja yleisestikin suhtautumisestaan asioihin.

Jutun videolla Jussi-gaalan punaisella matolla loistanut Iina Kuustonen kertoo Putous-hahmojensa synnystä Ilta-Sanomille.

Juhannuksen alla näyttelijä kertoi, kuinka asiat tuntuvat usein todellisuutta pelottavammilta etukäteen – niin työssä kuin siviilissäkin.

- Kaikesta kuitenkin selviää. Putous on opettanut, ettei mikään haaste ole niin iso, ettei siitä selviäisi. Usein stressaan etukäteen, mutta kun haaste on käsillä, ei se enää olekaan niin pelottavaa, hän kertoi kesäkuussa.

Vaikka Kuustosta ei enää Putouksessa nähdä, muisteli hän ohjelmaa lämmöllä IS:lle.

- Se oli mahtava oppimatka, ehdottomasti hauskinta ja antoisinta, mitä olen ikinä tehnyt. Oli kuitenkin selvää, että aikansa kaikkea. Kun päätös oli tehty, ei ole tarvinnut enää jossitella, hän perusteli lähtöään ohjelmasta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?