Antonio Banderasilla ja Sharon Stonella sutinaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Antonio Banderasilla ja Sharon Stonella sutinaa

Antonio Banderas ei ole jäänyt tuleen makaamaan 18 vuotisen avioliiton päättymisen jälkeen. Miehellä näyttää olevan säpinää Sharon Stonen kanssa.

25.6.2014 13:44

Melanie Griffith ja Antonio Banderas ilmoittivat kesäkuun alussa, että heidän 18 vuotinen avioliitto on tullut tiensä päähän. Ilmeisesti pari oli asunut erillään jo kuukausia ennen eroilmoitusta. Vaikka vanha rakkaus jäi, Banderas on suunnannut katseensa tulevaan.

Banderasin ja Sharon Stonen välien on kerrottu olevan läheiset. Parin ystävät sanovat, että heidän välillään on selkeästi kipinää.

- Antonio ja Sharon ovat olleet hyviä ystäviä jo vuosien ajan. He ovat aina flirttailleet toisilleen ja nyt he ovat läheisempiä kuin koskaan, eräs lähde kertoo Bangille.

- Antonio ja Sharon suunnittelevat irtiottoa yhdessä heinäkuussa. He ovat molemmaat olleet kahdesti naimisissa ja nyt he haluavat vain pitää hauskaa, lähde kertoo sivuston mukaan.

Ilmeisesti Banderasin tuleva ex-vaimo tietää tilanteen.

- Mel kummeksuu Sharonin ja Antonion läheisyyttä, mutta tietää että heidän molempien pitää jatkaa eteenpäin, eräs lähde kertoo Grazia magazinelle.

Sharon Stone(vas.) ja Melanie Griffith kuvattuna muutama vuosi sitten yhdessä Hollywoodin Walk of Famella.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?