Madonnan tuorein komistus - ikäeroa 29 vuotta

Julkaistu:

Toyboy
Madonna näyttäytyi uuden toyboynsa kanssa New Yorkissa.
Madonna, 55, on löytänyt rinnaleen uuden miehen. Nainen nähtiin Daily Mailin mukaan viikonloppuna New Yorkissa 26-vuotiaan näyttelijän ja tanssijan Timor Steffensin kanssa. Ikäeroa parilla on siis lähes 30 vuotta.Maailmantähden mieltymys selvästi nuorempiin miehiin on tullut selväksi jo aiemmin. Näyttää siltä, että Madonna alkoi kiinnostua nuoremmista miehistä erottuaan miehestää Guy Ritchiestä vuonna 2008.

Vaikka nuorella rakastajalla ja tähdellä onkin rutkasti ikäeroa, on Steffens Madonnan aiempia nuorikkoja vanhempi. Madonna erosi joulukuussa 25-vuotiaasta ranskalaisesta tanssijasta Brahim Zaibatista kahden vuoden seurustelun jälkeen. Ennen tätä Madonna tapaili 22-vuotiasta mallia Jesus Luzia.

- En minä valinnut, tiedäthän, en minä vain kirjoittanut paperille että nyt aion seurustella nuorempien miesten kanssa, Madonna kertoi suhteestaan Zaibatiin kaksi vuotta sitten.

- Se vain tapahtui. Se on se romantikko minussa. Tapasin jonkun, josta välitin ja hän nyt sattui olemaan tämän ikäinen, hän kertoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt