Viihde

Teflon Brothers teki MM-kisabiisin - videolla huikea kasaritunnelma!

Julkaistu:

Katso video!
Teflon Brothers julkaisi perjantaina videon biisiinsä Maradona (kesä '86). Kappale ja video tulvivat kasarinostalgiaa.
- Tässä on retroteema, eli nimenomaan vuoden 1986 MM-kisat, yhtyeen jäsen Pyhimys eli Mikko Kuoppala kertoo IS:lle.

Maradona kertoo kisakatsomosta, jossa biisin kertoja himoitsee kaverinsa siskoa.

Sul oli pinkit Lacostet, lumipestyt tiukat levikset, luokan discoprinsessa. Sun broidin kanssa katsottiin tv:stä futista iltaisin teidän nahkasohvalla…

Video on tehty mukailemaan kappaleen tarinaa. Siinä ollaan nostalgisesti 1980-lukulaisessa olohuoneessa putkitelevisioineen ja nahkasohvineen.

- Päädyttiin siihen, että kuvitetaan biisi aika tarkkaan, koska siihen kaikki voi aika hyvin samaistua. Kun se ei ole räppibiisi, ei lähdetty miettimään siihen mitään sisäpiirijuttua, mikä olisi meidän kohdeyleisölle, vaan enemmän kansantajuista juttua, juhannuspläjäys kaikille, Pyhimys kertoo.

Pyhimys tarkentaa, ettei kyseessä ole virallinen MM-kisabiisi, vaan kisojen innoittama kappale.

Kasarimaailman luominen videoon oli helppoa, vaikka kukaan Teflon Brothersin jäsenistä ei ollutkaan vielä noihin aikoihin teini-ikäinen.

- Se oli aika selkeää. Me kaikki oltiin kuitenkin olemassa tuolloin. Leffoista ja kaikesta tuo maailma on kuitenkin lähellä oma lapsuutta. Joku 1960-luku tuntuisi liian vieraalta, tämä tuntui tosi tutulta. Toivottavasti tämä toimii myös yhtä sukupolvea ylemmäs, Pyhimys pohtii.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt