Sara Sieppi ja muut jumalaiset juhannusneidot - äänestä suosikkiasi!

Julkaistu:

kaunottaret
Satoi tai paistoi, onneksi joka vuosi on voinut luottaa upeiden keskikesän kaunotarten tuomaan taikuuteen. Tässä kymmenen juhannuksina Ilta-Sanomissa lumonnutta kaunotarta vuosien varrelta.
Viime vuonna suven sulotar Sara Sieppi odotti, että pääsisi pulahtamaan lämpimään veteen. Juhannuksena oli luvassa äkkilähtö ulkomaille ystävä Anni Uusivirran kanssa.

- Tosi moni tuntui etukäteen stressaavan omista juhannussuunnitelmistaan, joten me päätimme, että me emme stressaa! Päätimme unohtaa koko juhannuksen ja lähteä etelään juhlimaan ja ottamaan aurinkoa! hän sanoi.

Vuosien 2011 ja 2012 juhannusneito Viivi Pumpanen kertoi aina odottavansa perinteistä juhannusta mökillä. Hän kannusti muitakin viettämään vapaansa rennosti ja letkeästi leväten.

Miss Universum -kiertueelle valmistautunut missi Satu Tuomisto kaunistutti juhannuksena 2008.

Tuomisto ihastutti juhannuksia myös 2009 ja 2010. Tuolloin keskikesän kaunotar kertoi kesälemmen leiskuvan silloisen miesystävänsä
Kari Toivosen kanssa. Neito kertoi arvostavansa perinteistä juhannusta mökillä, jonka kruunaa yksi pahe:

- Ryynimakkara! Sitä ilman ei tule Sadun juhannusta. Ryynimakkara on ehdoton grilliherkkuni.

Uhkea Lola Wallinkoski lämmitti lukijoita upeissa bikineissä juhannuksena 2007. Kahden lapsen äiti kertoi päässeensä bikinikuntoon kahden raskauden jälkeen ja odotti juhannusta perheensä kanssa.

Myös tämän kaunottaren juhannukseen kuului pieni herkuttelu.

- Tykkään ihan älyttömästi ribseistä. Ja makkaran pitää olla kunnon jauhoista kakkosluokkaa! hän sanoi.

Karita Tykkä (o.s. Tuomola) ja rakkauden juhannus 2006.

Juhannusneitona ihastuttanut Tykkä odotti city-juhannusta ulkomailla ja yhteistä aikaa rakkaansa kanssa.

Kaunotar keräsi niin paljon katseita osakseen Suomen uimarannoilla, että ajatukset rauhallisista rantapäivistä olivat vain haavetta.

- Sitä vain tuntee ne silmät selässään, Karita huokasi tuolloin.

Miss Suomen perintöprinsessa Elina Nurmi herätti miesten huomiota niin, että joutui hätistelemään treffeille mieliviä juhannusneito-kuvauksissa vuonna 2005. Tuolloin kaunotar odotti pääsevänsä juhannuksena uimaan, saunomaan ja grillaamaan.

- Olen siinä mielessä äijä, että syön kaikkia makkaroita tai pihvejä. Minun pitää saada kunnon lihaa, tai en pysty muuten olemaan, Elina nauroi tuolloin.

Miss Suomen toiseksi perintöprinsessaksi valittu Henna Ylilauri ei malttanut juhannusneitona 2004 odottaa nurmikolla varpaillaan hipsimistä ja kovia löylyjä.

- Minä olen kovempi heittämään löylyä kuin tuntemani miehet. Pikkutyttönä ajoin kerran äijäporukan saunasta pihalle. Miehet olivat ihmeissään, kun pikkutyttö alkoi pistää vähän löylyä. Yksitellen miehet lähtivät pois, kunnes vain minä jäin jäljelle, Ylilauri nauroi tuolloin.

Viivi Avellán sulostutti suvena 2002 ja 2003, jolloin hän kertoi tahtovansa kunnon miehen. Haaveet toteutuivat ja tällä hetkellä naisella onkin aviomies ja lapsi.

- En katso ulkonäköä, vaan sitä mitä päässä liikkuu. Tykkään, että miehellä on massua, parta kasvaa ja kalja maistuu. Monesti miehet, joilla on pyykkilautavatsa, viihtyvät turhan hyvin peilin edessä, juhannusneito tuolloin toivoi.

Voikukkaseppele hiuksissaan vuonna 2001 huumannut Miss Suomi -kilpailun toinen perintöprinsessa Hanna Pajulammi kertoi kuinka hänen mielestään Suomen suvi väreilee erotiikkaa.

- Ihmisethän tulevat ihan hulluiksi, kun aurinko alkaa paistaa ja kaikki vähentävät yhtäkkiä yhtaikaa vaatetta, hän nauroi.

Naisellinen tähtisopraano Marika Krook teki juhannustaikoja hiukset märkinä laiturilla loikoillen vuonna 2000. Vapaaksi sieluksi kuvailtu Krook kertoi, että elämä on hänelle musiikkia ja meditointia.

- Nautin niin siitä, että saan olla vapaa. Jos voisin antaa ihmiskunnalle jotakin, se olisi vapautta, juhannuksen kaunotar sanoi.

Ota kantaa

Kuka on ihanin juhannusneito?

Sara Sieppi 26% Viivi Pumpanen 16% Satu Tuomisto 7% Lola Wallinkoski 16% Karita Tykkä 5% Elina Nurmi 13% Henna Ylilauri 8% Viivi Avellan 4% Hanna Pajulammi 2% Marika Krook 2%
Ääniä yhteensä 13467

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt