Tästä ohjelmasta odotetaan Putouksen haastajaa: starat tekevät Duudson-temppuja! - Viihde - Ilta-Sanomat

Tästä ohjelmasta odotetaan Putouksen haastajaa: starat tekevät Duudson-temppuja!

Duudsoneiden, Aku Hirviniemen ja Jaakko Saariluoman tähdittämä Posse laittaa julkkikset tiukkaan testiin, kertoo ohjelman käsikirjoittaja Jenni Pääskysaari.

Jenni Pääskysaari käsikirjoittaa uutta Posse-sarjaa.­

3.6.2014 15:28

Tv-kameroiden takana tällä hetkellä työskentelevä Jenni Pääskysaari käsikirjoittaa parhaillaan ensi syksynä MTV3-kanavalla nähtävää Posse-ohjelmaa, jonka päätähtinä loistavat Duudsonit, Aku Hirviniemi sekä Jaakko Saariluoma.   Syksyllä niin ikään nähtävän Putous-ohjelman jättäneet Aku Hirviniemi ja Jaakko Saariluoma näyttävät Possessa entistäkin räväkämmän puolen itsestään.

Näin lupaa Jenni Pääskysaari, joka nähdään seuraavan kahden viikon aikana Inhimillisiä uutisia -pop up -toimituksen yhtenä kasvona.   - Aku ja Jaska ovat ihan yhtä hulluja kuin Duudsonit - vaatteet eivät pysy aina päällä edes heillä, Pääskysaari nauraa.   - Mietin jo käsikirjoitusta tehdessäni, että voiko näille tyypeille edes tehdä käsikirjoitusta, koska kaikki menee kuitenkin uusiksi.   Pääskysaari on kuitenkin nauttinut pestistä hulvattoman poikaporukan kanssa.   - Kaikki ovat ihan mahtavia, ja homma on täydessä vauhdissa.   Mitä tuleman sitten pitää?

Duudsonit ja Hirviniemi ovat jo vihjanneet jotain tulevasta, sillä he ovat julkaisseet lukuisia kuvia Possen kuvauksista. Luvassa on useita näyteltyjä kohtauksia, jossa koko jengi pukeutuu hassuihin peruukkeihin ja vaatteisiin.

Duudsonitkin siis pääsevät näyttämään todellisia näyttelijäntaitojaan.   Lisäksi päätähdet ovat ladanneet sosiaaliseen mediaan yhteiskuvia heistä ja muista tunnetuista ihmisistä. Kuvissa on vilahdellut julkkiksia laidasta laitaan, kuten ruotsalaisnäyttelijä Mikael Blomqvist, Miss Suomi Bea Toivonen ja laulaja Krista Siegfrids.   - Ohjelmassa nähdään tunnettuja ihmisiä täysin uudenlaisissa hommissa, Pääskysaari lupaa.   - Suomen suurimmat starat joutuvat tekemään sitä, mitä Duudsonit, Aku ja Jaska ovat omissa töissään tehneet.   Entä kuinka helppoa on saada starat "duudsoilemaan"?   - Vaikka Duudsoneiden touhuun kuuluu tikkojen heittämistä tai kuminauhalla läpsyttelyä, ovat he kuitenkin huippuammattilaisia, joten vieraat ovat olleet huippufiilareissa, Jenni Pääskysaari kertoo.  

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?