Jungnerit lähentyivät uudelleen

Julkaistu:

HYVÄT UUTISET
Parhaillaan sairauslomalla oleva Maria Jungner on viime viikkoina nähty entistä enemmän entisen miehensä, kansanedustaja Mikael Jungnerin kanssa.
IS kertoi jo muutama viikko sitten Maria Jungnerin olevan erityisen onnellinen, sillä hän myönsi olevansa ihastunut. Tuolloin hän ei halunnut kertoa julkisuuteen ihastuksen kohdetta, sillä hän halusi pitää asian lähipiirin tiedossa.

IS kuitenkin uumoili, että kyseessä on Marian ex-mies Mikael Jungner, mutta Maria ei asiaa kommentoinut, ei myöskään kiistänyt.

Vaikka Maria ja Mikael Jungner erosivat kaksi vuotta sitten ja virallinen ero astui voimaan viime kesänä, he ovat pitäneet koko ajan yhteyttä.

-
Ei rakkauden tarvitse päättyä eroon. Mikael on aina ollut ystäväni ja kallioni. Totta kai ero sattuu, mutta ajan kuluessa asioihin tulee onneksi perspektiiviä ja etäisyyttä, Maria sanoo.

Eron jälkeen molemmat ovat seurustelleet tahoillaan. Nuo suhteet eivät kuitenkaan kantaneet ja pian he huomasivat, että ovat kuin salaa lähentyneet toisiaan.

-
Emme vielä tiedä, millainen tästä reissusta tulee, tai missä on päätepysäkki. Annetaan nyt ajan vähän kulua ja katsotaan asioita ja elämää rauhallisesti, Maria sanoo.

Lue lisää maanantain Ilta-Sanomista, jossa on tänään poikkeuksellisesti vain hyviä uutisia!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt