Aerosmith tänään Helsingissä - Steven Tyler yllätti Mikko Kuustosen - Viihde - Ilta-Sanomat

Aerosmith tänään Helsingissä - Steven Tyler yllätti Mikko Kuustosen

Bongasitko Aerosmithin Helsingistä? Lähetä meille lukijan kuva numeroon 13456.

Aerosmith esiintyy tänään Helsingissä.­

30.5.2014 11:37

Rocksuuruus Aerosmith keikkailee tänään Helsingin Hartwall Arenassa. Yhtye saapui Helsinkiin jo keskiviikkona.

Yhtyeen laulaja Steven Tyler nähtiin keskiviikkona ravintola Gaijinissa, jossa miehen seurue herättikin huomiota.

IS kertoi jo keskiviikkona, että Tyler esitti illallisen aikana jopa yllättäen syntymäpäivälaulun ravintolassa olleelle suomalaiselle naisasiakkaalle, kun heidän vieressä istuneen pariskunnan eteen tuotiin syntymäpäiväkakku. Tuolloin ravintolan muutkin asiakkaat tajusivat, kuka kuuluisuus heidän vieressään istuu. Muutama ihminen kävi kysymässä myös Tylerin nimikirjoitusta.   IS:n haastatteleman ravintola-asiakkaan mukaan Steven käyttäytyi tosi rennosti, jakoi nimikirjoituksia, heitteli juttua naapuripöytiin ja jutteli eri asiakkaiden kanssa iloisen letkeästi.   Pitkään turkisreunaiseen nahkatakkiin ja sandaaleihin pukeutunut rokkitähti latasi myös kuvan Helsingistä Twitter-tililleen.

ONCE WAS A MAN FROM HELSINKI GOT THERE FROM ST. PETE IN A WINKY... I SHALL GO NO FURTHER... pic.twitter.com/EcDqqtQhUM — Steven Tyler (@IamStevenT) May 28, 2014

Myös suomalaismuusikko Mikko Kuustonen on äkännyt Tylerin Helsingistä, sillä Kuustonen on ladannut Facebook-sivuilleen yhteiskuvan Tylerin kanssa.

  Post by Mikko Kuustonen.

Oletko bongannut Aerosmithin jäseniä Helsingistä? Lähetä lukijan kuva numeroon 13456.

Mikäli Tylerin Twitter-kuva ei näy oikein, näet sen täällä. Mikäli Kuustosen Facebook-kuva ei näy oikein, näet sen täällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?