Sinkut etsivät kotimaisessa deittiohjelmassa rakkautta nakuna - "ei härpäkkeitä mukana" - Viihde - Ilta-Sanomat

Sinkut etsivät kotimaisessa deittiohjelmassa rakkautta nakuna - "ei härpäkkeitä mukana"

Tuorein deittiohjelma paljastaa osallistujista heti kaiken -kirjaimellisesti. Treffikumppanit kohtaavat toisensa alasti.

28.5.2014 14:02 | Päivitetty 28.5.2014 14:50

Nelonen kokeilee ensi keväänä aivan uudentyyppistä deittiohjelmakonseptia. Aatami etsii Eevaa -nimellä kulkevaan uutuusohjelmaan etsitään parhaillaan sinkkuja, jotka ovat valmiina esiintymään tv:ssä täysin alasti.

Oheisella videolla näytetään klippi sarjan alkuperäismaassa Hollannissa jo esitetystä ensimmäisestä kaudesta, josta tuli heti suurmenestys.

- Hollannissa ohjelma on ollut ihan hitti, ja nyt ohjelmaa tehdään muun muassa Saksassa ja Ranskassa, ohjelman kehitysjohtaja Lotta Backlund kertoo IS:lle.

- Suomen version kuvaukset alkavat kesällä eräällä paratiisisaarella. Haemme ohjelmaan henkilöitä, jotka etsivät tosirakkautta vähän eri tavalla kuin aiemmin.

Backlund uskoo, että kahden ihmisen kohtaaminen ensitreffeillä alasti antaa kaksikolle mahdollisuuden tutustua toisiinsa ilman ennakkoluuloja.

- Mitä tapahtuu, kun ihmisillä ei ole mukanaan mitään härpäkkeitä ja häiriötekijöitä, ei tietokoneita eikä puhelimia, eikä edes vaatteita tai meikkiä. Et voi tietää, onko kyseessä baarimikko vai investointipankkiiri, joten et tukeudu omiin ennakkoluuloihisi.

Kahdeksanosaisessa sarjassa seurataan joka viikko yhtä tuotannon valitsemaa kaksikkoa.

- Joka viikko jaksossa nähdään yksi mies ja yksi nainen, joiden toivotaan olevan toisilleen sopivia. Haastattelemme hakijat etukäteen, eikä ideana todellakaan ole se, että laittaisimme saarelle kaksi mahdollisimman erilaista ihmistä. Toivomme tietysti, että rakkaus roihahtaa, Baklund selventää.

Eyeworks Finlandin tuottama ohjelma perustuu hollantilaiseen Adam & Eva -formaattiin. Kilpailijahaku alkoi tänään Nelosen nettisaitilla.

Ilmoittautuminen ohjelmaan alkoi tänään, ja ensimmäiset rohkeat ovat jo ilmoittautuneet mukaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?