Instagram-suosikki Benjamin Peltonen sai levytyssopimuksen

rac

Julkaistu:

Esikoissingle tulossa
Benjaminilla on noin 180 000 seuraajaa Singaporea, Australiaa ja Brasiliaa myöten.
Kuvapalvelu Instagramin kautta suuren yleisön tietoisuuteen ponnahtanut Benjamin Peltonen on solminut levytyssopimuksen, tiedottaa Warner Music Finland.

Benjamin-taiteilijanimellä musiikkia tekevä nuorukainen on 17-vuotias lukiolaispoika Kaarinasta, joka on tehnyt jo muutaman vuoden omia kappaleita sekä tietokoneella että kitaran ja pianon säestyksellä.

Benjamin on itse ollut tekemässä myös elokuussa 2014 julkaistavaa esikoissingleään.

Tyylilajiltaan hänen musiikkinsa on englanninkielistä poppia. Benjamin toivoo pystyvänsä kappaleillaan tuomaan iloa ihmisten elämään.

- Olen itse saanut vaikeina hetkinä paljon voimaa musiikista, ja haluaisin omalla musiikillani tuoda samankaltaisia hyviä fiiliksiä muille, hän kertoo tiedotteessa.

- Levytyssopimuksen saaminen tuntui uskomattomalta. En ole ikinä elämässäni odottanut mitään niin paljon kuin ensimmäisen oman kappaleeni julkaisua ja musiikkiurani alkua, Benjamin sanoo.

Benjamin loi profiilin Instagramiin vuonna 2012, ja hänestä tuli nopeasti ensimmäinen suomalainen Instagram-sensaatio.

Tällä hetkellä Benjaminilla on Instagramissa noin 180 000 seuraajaa aina Singaporea, Australiaa ja Brasiliaa myöten.

Benjamin on käynyt tapaamassa fanejaan muun muassa Helsingissä Kampin kauppakeskuksessa, jossa halausta ja yhteiskuvaa jonotti tuhatkunta nuorta.

Benjamin nähtiin joulukuussa tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlien jatkoilla, hänet on palkittu suomenruotsalaisten järjestämässä Nöjesgalassa ja hän on ihastuttanut punaisella matolla Tukholmassa järjestetyssä YouTube-gaala Guldtubenissa asti.

Jos se on kiinnostavaa, se on Ilta-Sanomien sosiaalisessa mediassa.
IS
Facebookissa
IS Twitterissä

IS Instagramissa

IS
Pinterestissä
Tervetuloa mukaan!

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt