Taas yksi kilpailija Putoukselle - tv-syksy täynnä tähtiä! - Viihde - Ilta-Sanomat

Taas yksi kilpailija Putoukselle - tv-syksy täynnä tähtiä!

MTV3:n suosikkiohjelma Putous uudistuu täysin, ja tutun viihdeshow'n rinnalle on tulossa useita varteenotettavia kilpailijoita.

27.5.2014 14:28

Alkukeväästä esitetty MTV3:n suosikkiohjelma Putous jatkuu kokonaan uusitulla kokoonpanolla jo syksyllä, ja samanaikaisesti MTV3 tuo ruutuun myös uutuusohjelma Possen, jota tähdittävät Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma ja Duudsonit.

Näiden samantyyppisten ohjelmien rinnalle tulee nyt myös Nelosen uutuusohjelma Vino Show, jonka esiintymiskaarti on niin ikään näyttävä.

Sarjan päätähtinä nähdään näyttelijät Niina Lahtinen, Minttu Mustakallio, Ville Virtanen ja Eero Ritala. Vino Show'n juontaa Robin Svartström, joka nähdään parhaillaan Ajankohtaisessa Nelosessa.

Nelosen tiedotteen mukaan Vino Show on "huikea, fyysinen viihdeshow, jossa yhdistyvät improvisointi ja käsikirjoitus."

Päätähdet pääsevät näyttämään taitojaan erilaisissa improvisaatiotehtävissä. Kyse puhtaasta viihteestä ja hauskanpidosta, ei kilpailusta.

"Lavalla nähdään todellista heittäytymistä, kun kaikki illan esitykset syntyvät suoraan live-yleisön silmien edessä."

Vino Show muistuttaa selvästi Putousta, sillä ohjelmassa näyttelijöiden taitoja haastetaan improvisaation, verbaalisen nokkeluuden, laulun, mimiikan ja visailujen parissa.

Ohjelma huipentuu 22 astetta vinossa olevassa huoneessa improvisoituun kohtaukseen. Sarja perustuu ranskalaiseen formaattiin, joka on myyty kymmeniin maihin.

Tulossa on todellinen tähtien tv-syksy, sillä syksyllä nähdään myös muun muassa suosikkiohjelmat Vain elämää ja Tanssii tähtien kanssa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?