Kiefer Sutherland palaa Jack Baueriksi: Yhtä hyvässä kunnossa kuin neljä vuotta sitten! - Viihde - Ilta-Sanomat

Kiefer Sutherland palaa Jack Baueriksi: Yhtä hyvässä kunnossa kuin neljä vuotta sitten!

24-hittisarja palaa neljän vuoden tauon jälkeen televisioon. IS Tv-lehti tapasi Kiefer Sutherlandin sarjan kulisseissa.

Yvonne Strahovski, Mary Lynn Rajskub, Kiefer Sutherland ja Kim Raver poseerasivat uuden 24-kauden ensi-illassa New Yorkissa toukokuun alussa.­

28.5.2014 6:20

24-sarjan uudet jaksot vievät amerikkalainen televisiosankarin kuvitteellisen virkaveljensä James Bondin kotikaupunkiin, Lontooseen. Tälläkin kertaa hänellä on aikaa pelastaa maailma vuorokaudessa, mutta 24 osan sijaan tarina on tiivistetty 12 jaksoon.

- Sanoin heti kyllä, kun minulle ehdotettiin uutta tarinaa. Sitä seurasi puolen vuoden tyhjäkäynti, jonka aikana mietin, että onko järkeä palata kuvaamaan sarjaa, jota tehtiin hyvin kahdeksan kautta ja josta olin ylpeä. Ennen kuvausten alkua minua jopa pelotti ja jännitti, hyväntuulinen Kiefer Sutherland, 47, kertoo ohjelman lavasteissa Länsi-Lontoossa.

Hän löysi kuitenkin hyvän syyn astua uudestaan kansainvälisen sankarin saappaisiin.

- Vaikka teimme laatuohjelmaa, emme tehneet mielestäni koskaan täydellistä kautta. Jokainen kausi tosin parani, mutta 24 jaksoon mahtui aina leppoisampia välivaiheita, 13. jakson jälkeen intensiivisen tarinan kertominen vaikeutui. Joten 12 jakson tekeminen houkutteli minua, sillä tarina on helpompi pitää kasassa 12 tuntia. Jos Jack menee Pariisiin, voidaan yksi jakso lopettaa siihen, kun hän menee junaan ja toinen aloittaa siitä, kun hän astuu junasta ulos. Katsojien ei tarvitse tuijottaa, kun hän syö pähkinöitä matkustaessa.

Kahdeksannen kauden viimeisessä jaksossa Yhdysvaltain presidentti antoi Jack Bauerille 20 minuuttia aikaa kadota. Uuden kauden alussa selviää, että hän pääsi pakenemaan Itä-Eurooppaan, jossa hän katosi maan alle neljäksi vuodeksi ja työskenteli hämärien tyyppien kanssa.

- Jack Bauer on yhtä hyvässä kunnossa kuin neljä vuotta sitten. Niin olen minäkin, Kiefer Sutherland vakuuttaa.

24 - Lontoo, su 1.6. alkaen MTV3 klo 22.35

Lue Kiefer Sutherlandin koko tähtihaastattelu uudesta IS Tv-lehdestä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?