Jani Sievisen ex-vaimo Susanna: Asialliset välit lasten vuoksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Jani Sievisen ex-vaimo Susanna: Asialliset välit lasten vuoksi

Jani Sievisen ex-puoliso Susanna Ingerttilä (ent. Sievinen) yllättyi monien muiden tavoin Janin ja Mari Sievisen erosta.

Susanna Ingerttilää (ent. Sievinen) ei ole nähty viime aikoina julkisuudessa. Hän osallistui Viidakon tähtöset -ohjelmaan 2012.­

24.5.2014 17:03

Susanna Ingerttilä ja Jani Sievinen erosivat kahdeksan vuotta sitten elokuussa 2006, vain kuukausi ennen kuin Jani tapasi Mari Samuelsenin.

Susanna on yllättynyt Janin ja Marin erosta.   - Tulihan se ero sillä tavalla yllätyksenä, kun Alma on niin pieni. Mutta niin hirveää kuin se onkin, niin vanhempien ero on lapsille helpompi silloin, kun lapset ovat pieniä. Eivät he osaa muistaa tällaisia asioita enää myöhemmin, Susanna pohtii.   Tärkeintä Susannan mukaan on tietysti se, että lasten vanhemmat pystyvät kommunikoimaan keskenään asiallisesti. Heillä ei ole ollut sen suhteen koskaan ongelmia.   - Me olemme saaneet Janin kanssa aina sovittua kaikki lapsiin liittyvät asiat, ja kaikki aikatauluasiat ovat aina onnistuneet, Susanna kiittelee.   - Yhtäkään reissua ei ole jäänyt tekemättä siksi, ettei se olisi sopinut toiselle. Kaikki pyhät ja joulut on aina saatu sovittua, ja se on tosi hieno homma.   Susanna ei ole ollut erityisen huolissaan siitä, miten heidän yhteiset lapset ja Marin ja Janin lapset pärjäävät tulevassa tilanteessa.   Hän on keskustellut pariskunnan yhteisten lasten, Aaronin, 13, ja Aleksanterin, 17, kanssa eron ja perheen hajoamisen vaikutuksista heidän elämäänsä.

Mari Sievinen muuttaa hänen ja Janin yhteisten lasten Felician, 5, Millan, 3, ja Alman, 3 kk, kanssa Norjaan.   - Onhan se kauhean pitkä välimatka, joten on selvää, etteivät lapset näe niin kauheasti toisiaan. Ja kyllä pojat sitä pohtivat, Susanna sanoo.   - Mutta onneksi tytöt viettävät puolet kesästä Suomessa, joten pojat ehtivät nähdä heitä.   Vanhempi pojista on asunut isänsä uuden perheen luona Nummelassa ja Aaron on puolestaan asunut pääosin Susannan ja tämän avomiehen luona Pakilassa siitä lähtien, kun he muuttivat pois Nummelasta 1,5 vuotta sitten.

Jani muuttaa Aleksanterin kanssa omistamaansa asuntoon Nummelan keskustaan.   - Se tarkoittaa lyhempää koulumatkaa pojallekin, joten se on tietysti hyvä asia, Susanna sanoo.   Jani ja Susanna avioituivat 1998. Kaikkiaan pari ehti olla yhdessä 12 vuotta.

Jani Sievisen ja Susanna Kedon häitä juhlittiin Vihdissä elokuussa 1998.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?