Julkkikset Marimekon kuoseissa - katso kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Julkkikset Marimekon kuoseissa - katso kuvat!

Marimekko on tehnyt nyt yhteistyötä maailmankuulun Banana Republic -vaateyrityksen kanssa ja näin syntyi Banana Republic Marimekko Capsule -mallisto.

23.5.2014 13:15

Tuotteet ilmestyivät kauppoihin tällä viikolla. Koska Banana Republic -ketjua ei ole Suomessa, trendikkäitä tuotteita pitää ostaa muun muassa Yhdysvalloista tai verkkokaupasta.

Ainakin amerikkalaisjulkkikset ovat jo ehtineet löytää tuotteet, sillä ennen malliston saapumista myymälöihin globaali yhteistyö sai valtavasti näkyvyyttä kansainvälisissä muotijulkaisuissa ja lifestyle-lehdissä.

Marimekolta kerrotaan, että suosio on ylittänyt heidän villeimmät odotukset.

Olivia Palermo.­

Amerikassa Banana Republic Marimekko Capsule -vaatteita on jo bongattu näyttelijöiden Olivia Palermon ja Jamie Chungin yllä.

Banana Republicin ja Marimekon yhteistyönä syntyneessä kesämallistossa yhdistyvät tunnetun vaatebrändin moderni amerikkalainen tyyli ja Marimekolle tunnusomainen. Mallisto on suunniteltu naisille.

- Marimekon omintakeinen tapa yhdistellä värejä ja kuvioita on aina innoittanut minua suunnittelijana, kertoi Banana Republicin naisten suunnitteluosaston varapääjohtaja Melloney Birkett alkuvuodesta.

Hän myös painotti, että heidän yrityksensä halusi luoda kesäisen kokoelman, jossa Marimekon ikoniset kuviot yhdistyvät heidän tuotteiden ominaisiin siluetteihin.

- Marimekon perustajan Armi Ratian halu erottua muista innoitti meitä suunnittelemaan kesäksi kokoelman todellisia katseenvangitsijoita, hän sanoi.

Katso tästä lisää kuvia Marimekon ja Banana Republickin yhteismallistosta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?