Onko Robin, 15, liian nuori esittämään kesäkumibiisin? - näin YleX kommentoi - Viihde - Ilta-Sanomat

Onko Robin, 15, liian nuori esittämään kesäkumibiisin? - näin YleX kommentoi

Suosikkipoppari Robin esittää tämän kesän Kesäkumikampanjan tunnuskappaleen Kesärenkaat.

22.5.2014 16:25

YleX:n ja yhteistyökumppaneiden Kesäkumikampanjan tunnusbiisin esittää tänä vuonna Robin Packalen, joka on ollut  myös mukana tekemässä kappaletta.

Biisi kantaa nimeä Kesärenkaat.

Ohjelmapäällikkö Tomi Saarinen sanoo IS:lle, että kampanjatiimi on jo varautunut vastaamaan kysymyksiin Robinin iästä ja siitä, onko 15-vuotias liian nuori esittämään kappaleen, jossa viitataan seksin harrastamiseen.

- Me olemme varautuneet siihen, että tämä kysymys tulee joka suunnasta.

Saarinen sanoo, että asiaa kommentoidaan vasta kappaleen julkaisemisen jälkeen.

- On vähän tylsää puhua biisistä, kun sitä ei vielä ole kukaan kuullut. Ihmiset eivät tiedä, mistä hän laulaa. Puhutaan siitä sitten, kun biisi on kuultu ja video nähty, Saarinen sanoo.

Kampanja järjestetään 20:tta kertaa.

Kesäkumikampanjan aikana kumeja jaetaan ilmaiseksi YleX:n kuuntelijoille ja kesäfestarien vieraille. Tänä vuonna kesäkumikiertue saapuu YleXPopin lisäksi myös Turkuun Ruisrockiin ja Tampereelle Blockfesteille.

Robin esittää tämän vuoden kesäkumibiisin ensimmäistä kertaa 31. toukokuuta YleXPop-konsertissa, jonka aikana myös kappale ja sen video julkaistaan.

Ilmaiskonsertissa esiintyvät Robinin lisäksi Sanni, Anna Abreu, Stam1na ja JVG sekä yllätysvieraat. Tapahtuma alkaa klo 15 Oulun torilla.

Oheisessa videossa Robin kertoo stadionkeikastaan maaliskuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?