Käsittämätön hääkeikkapalkkio! Jay Z ja Beyoncé esiintyvät Kanyen ja Kimin häissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Käsittämätön hääkeikkapalkkio! Jay Z ja Beyoncé esiintyvät Kanyen ja Kimin häissä

Jay Z ja Beyoncé tienaavat lähes 1,5 miljoonaa euroa, kun he esiintyvät Kanye Westin ja Kim Kardashianin häissä.

Jay Z ja Beyoncé tienaavat huiman summan lyhyestä hääesiintymisestä.­

22.5.2014 5:48

Yhdysvaltalaislähteiden mukaan Kanyen ja Kimin häissä esiintyville Jay Z:lle ja Beyoncélle maksetaan 2 miljoonan dollarin (vajaan 1,5 miljoonaa euron) palkkio lyhyestä esityksestä.

Lähde kertoo, että viime hetken rahoitusneuvottelut on saatu kuntoon, ja  E! -viihdeuutissivusto rahoittaa osan häistä, jos he pääsevät kuvaamaan juhlia.

Häät eivät tule muutenkaan olemaan halvat. Kimin kerrotaan tuhlanneen toiset 1,5 miljoonaa euroa yhteen hääpukuun - jota hän ei välttämättä edes laita ylleen.

Kaunotar on tiettävästi pyytänyt Alexander McQueenin Sarah Burtonia suunnittelemaan itselleen yhden vaihtoehdon hääasusta, joka muistuttaa Kate Middletonin mekkoa, jota hän käytti mennessään naimisiin prinssi Williamin kanssa vuonna 2010. 

Lähteen mukaan Kim haluaa häämekkonsa kaula-aukon olevan kuitenkin avarampi ja mekon olevan tyköistuvampi, jotta se imartelisi mahdollisimman hyvin hänen vartaloaan.

Hulppeisiin häihin on tuhlattu lähteiden mukaan lisäksi vielä noin 5 miljoonaa euroa. Kulut menevät muun muassa ruokiin, turvajärjestelyihin, kukkiin ja tietysti samppanjaan ja ilotulituksiin.

Kanyen ja Kimin häät tulevat olevat todella hulppeat.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?