Mustat lesket -sarjan tähdet Nymfit-sarjan päällekkäisyydestä: "Hävytöntä peliä!" - Viihde - Ilta-Sanomat

Mustat lesket -sarjan tähdet Nymfit-sarjan päällekkäisyydestä: "Hävytöntä peliä!"

Wanda Dubiel ja Malla Malmivaara eivät haluaisi laittaa kotimaisia sarjoja kilpailemaan keskenään.

Malla Malmivaara (vas.) esiintyy Nymfit-sarjassa, sekä Mustat lesket -sarjassa yhdessä Wanda Dubielin kanssa.­

21.5.2014 6:55

Nelosen Mustat lesket on noussut Suomen toiseksi katsotuimmaksi kotimaiseksi draamasarjaksi. Samaan aikaan MTV3-kanavalla esitettävä Nymfit on jäänyt katsojaluvuissa pahasti jälkeen. Kilpailuasetelma on saanut Mustien leskien näyttelijöiden veren kiehahtamaan.

- Kanaville pistäisin yhden kriittisen piikin. On hävytöntä peliä laittaa kaksi uutta, kotimaista sarjaa samalle lähetyspaikalle! Kotimaista draamaa tehdään vähän, ja siksi se tarvitsee jokaisen katsojan – katsojaluvut ratkaisevat. Jos kanavat eivät ole valmiita satsaamaan enemmän, vaikuttaa se suoraan ihmisten työllistämiseen, näpäyttää Wanda Dubiel IS Tv-lehden haastattelussa.

Mustien Leskien Kirsiä näyttelevä Malla Malmivaara näyttelee myös Nymfit-sarjassa. Hän komppaa Wandaa.

- Kun kuulin sarjojen näytettävän päällekkäin, vereni kiehahti. Miksi ihmeessä sarjojen pitäisi kilpailla? Eikö uskota, että suomalainen televisio voisi kasvaa ja kanavat voisivat hieman tehdä yhteisiä päätöksiä katsojia ajatellen? Mikä tilanne olisikaan, jos sarjat olisivat olleet vaikka peräkkäin? En usko, että se olisi tehnyt huonoa. Järjetöntä epäkunnioitusta suomalaisia tekijöitä kohtaan, hän sanoo.

Lue lisää tuoreesta IS Tv-lehdestä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?