Ruma Betty –tähti kertoo hyökkäyksestä hameensa alle: ”Tunsin jotain takanani” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ruma Betty –tähti kertoo hyökkäyksestä hameensa alle: ”Tunsin jotain takanani”

Näyttelijä America Ferrera, jonka hameen alle tunkeuduttiin perjantaina Cannesin elokuvajuhlien punaisella matolla, suhtautuu tilanteeseen huumorilla.

18.5.2014 2:16

- Se tuntui hullulta, oudolta unelta. (…) Olin punaisella matolla Cate Blanchettin vieressä, ja sitten joku tyyppi hyppäsi mekkoni alle! Ferrera, 30, kertoo Vulture.comin mukaan.

Ferrera suhtautui tilanteeseen huumorilla ja kertoi varautuneensa erilaisiin asioihin, mutta ei tällaiseen. - En edes tiedä, mitä tapahtui. Tunsin jotain takanani, se tyyppi oli mekkoni alla, ja sitten kaksi miestä raahasi hänet pois, Ferrera kertoi tapauksen jälkeen.

Kurkistelija oli ukrainalainen TV toimittaja Vitalii Sediuk, joka tunnetaan kyseenalaisista piloistaan. Mies ehätti saada ylävartalonsa mekon helman sisäpuolelle ennen kuin turvamiehet ehtivät puuttua asiaan. Turvamiehet poistivat vandaalin nopeasti paikalta.

Aiemmin Sediuk on muun muassa yrittänyt keskeyttää Adelen puheen Grammy Awardsissa ja suudellut Will Smithiä poskelle Moskovassa Men in Black III –elokuvan ensi-illassa; jälkimmäisen tempauksen vuoksi hän sai Smithiltä korvapuustin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?