Jennifer Lopez tunnustaa: Inhoan treenaamista! - Viihde - Ilta-Sanomat

Jennifer Lopez tunnustaa: Inhoan treenaamista!

Laulaja-näyttelijä Jennifer Lopez pitää huolta kuuluisista kurveistaan kuntosaliharjoittelulla ja vegaaniruokavaliolla – mutta kuten monet tavisnaiset, hänkin haluaisi usein jäädä treenaamisen sijaan kotisohvalle.

Liikunta ei aina maistuisi Jennifer Lopezille.­

17.5.2014 3:14

- Syön terveellisen aamiaisen ja yritän mahduttaa liikunnan aikatauluuni silloin kun voin. Juuri nyt olen ”taistelutuulella”, koska tulossa on niin monta show’ta, ja yritän elää terveellisesti, Lopez kertoo.

Lopezin mielestä treenaaminen ei kuitenkaan ole helppoa. - Inhoan sitä niin kuin kuka tahansa muukin. Ei se ole hauskaa. Ihmiset tekevät sitä, koska haluavat hyvän olon, ja kyllähän sen jälkeen tulee hyvä olo, Lopez miettii.

Lopez, 44, on kahden lapsen äiti, mutta hän kertoo olevansa sydämeltään nuori ja että hänellä ei ole paineita mennä kauneuskirurgin veitsen alle. - Yritän säilyttää vartaloni, yritän treenata, haluan näyttää niin hyvältä kuin mahdollista, niin kuin kuka tahansa tyttö. Loppujen lopuksi toivon kuitenkin, että sydämeni ja sieluni näkyvät (ulkokuoren) lävitse, Lopez kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?