Minna Haapkylä suhteestaan Putous-näyttelijättäreen: "En salaile elämääni" - Viihde - Ilta-Sanomat

Minna Haapkylä suhteestaan Putous-näyttelijättäreen: "En salaile elämääni"

Minna Haapkylä on urallaan voittanut kaksi Jussi-palkintoa.

Julkaistu: 16.5.2014 21:45

Palkittu näyttelijä Minna Haapkylä ja hänen kollegansa Joanna Haartti ovat olleet yhdessä jo kauan.

Eilen ilmestynyt 7 Päivää -lehti uutisoi näyttelijä Minna Haapkylän ja muun muassa Putous-sketsiohjelmasta tutun näyttelijä Joanna Haarttin seurustelevan.

Näyttelijäkaksikon suhde on ollut julkinen salaisuus jo kauan. He eivät ole itse asiasta elämöineet, mutta ovat liikkuneet avoimesti yhdessä ja myös lomailleet yhdessä. Joillakin lomilla ovat olleet mukana myös Haapkylän ja hänen miehensä, näyttelijä Hannu-Pekka Björkmanin lapset. Haapkylä ja Björkman ovat vastikään jättäneet erohakemuksen.

Monet Minnan ja Joannan ystävät, kollegat ja toimittajatutut ovat heidän seurustelustaan tienneet, mutta hienotunteisesti pitäneet asian omana tietonaan.

7 Päivää -lehti perustaa tietonsa seurustelunsa läheisiin lähteisiin.

- En elä elämääni mitenkään salassa, mutta pidän jatkossakin sen linjan, etten kommentoi yksityiselämääni, Minna Haapkylä viestitti ystävällisesti Ilta-Sanomille.

Joanna Haartti

Haapkylä ja tuleva ex-mies Hannu-Pekka Björkman ovat asuneet erillään jo vuoden, mutta samassa talossa Helsingissä. He ovat myös edustaneet yhdessä kunnes kulisseja ei enää voinut pitää pystyssä. Niinpä he päättivät erota. Eron myötä Minna Haapkylä muutti samassa talossa toiseen asuntoon, ja parin lasten matka vierailemaan äidin ja isän luona on todella lyhyt: muutama rappunen.

Runsaat 20 vuotta yhdessä ollut pari jätti eroanomuksen runsas viikko sitten. Tavallaan he ovat kuitenkin eläneet erillään siis jo paljon kauemmin. Tammikuussa Hannu-Pekka Björkman kertoi Ilta-Sanomille ongelmien alkaneen jo aikoja sitten.

- Ongelmat alkoivat noin vuosi sitten, mutta ratkaisun erilleen muutosta teimme puolisen vuotta sitten. Asumme edelleen samassa talossa, mutta eri kerroksissa. Ovemme huoneistoihimme ovat avoinna koko ajan. Näin yhdeksän- ja viisivuotiaat poikamme voivat juosta meidän molempien luona, Hannu-Pekka Björkman kertoi Ilta-Sanomissa.

Kun Ilta-Sanomat nyt soitti Björkmanille ja kysyi vaimonsa uudesta rakkaudesta, mies sanoi kohteliaasti, ettei halua asiaa kommentoida. Koska Minna ja Joanna ovat olleet pari jo kauan, on Joanna tutustunut myös Hannu-Pekan ja Minnan lapsiin. Yhdessä Minnan kanssa samoissa produktioissakin näytellyt Joanna onkin viettänyt melko paljon aikaansa Minnan luona.

Koko kansalle Joanna Haartti tuli tutuksi viimeistään tänä keväänä, kun hän oli yhdessä Selma Vilhusen, Elli Toivonniemen ja Kirsikka Saaren kanssa Oscar-ehdokkaana lyhytelokuvasta Pitääkö mun kaikki hoitaa?

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?