Hämmentävä paljastus: Anna Kournikova ja appiukko Julio Iglesias eivät ole koskaan tavanneet toisiaan - "En tiedä, miksi" - Viihde - Ilta-Sanomat

Hämmentävä paljastus: Anna Kournikova ja appiukko Julio Iglesias eivät ole koskaan tavanneet toisiaan - "En tiedä, miksi"

Laulaja Julio Iglesias kertoo, ettei ole koskaan tavannut poikansa Enrique Iglesiasin elämänkumppania, tenniskaunotar Anna Kournikovaa.

16.5.2014 10:22

Espanjalaislaulaja Julio Iglesias paljasti BANG-viihdeuutistoimiston haastattelussa, ettei ole koskaan tavannut poikansa Enrique Iglesiasin pitkäaikaista kumppania Anna Kournikovaa.

Anna Kournikova ja Enrique Iglesias ovat seurustelleet jo 12 vuotta, mutta appiukolle Kournikovaa ei ole vieläkään esitelty.

- On totta, etten ole koskaan tavannut Anna Kournikovaa. En tiedä, miksi. Siihen ei ole mitään syytä. Ehkä siksi, että matkustan paljon. Ja Enrique on vahva ja itsenäinen ihminen. Mutta olen onnitellut Enriqueta hänen parisuhteestaan. Näen lasteni silmissä mieluummin menestystä kuin varjoja, Julio Iglesias sanoi BANGille.

Isä Iglesias sanoo, etteivät hänen menestyneet poikansa ole koskan tarvinneet isänsä neuvoja. Julio Iglesiasin mukaan he eivät koskaan ole juurikaan keskustelleet keskenään kovin tärkeistä asioista.

- Niinhän se aina menee, että isät luulevat tietävänsä lastensa elämästä kaiken, ja pojat ajattelevat, etteivät isät tiedä mitään. Ja se ajatus on vielä vahvempi, kun isä ja poika työskentelevät samalla alalla. Eihän mestaria voi opettaa - ja Enrique on mestari, kolmen lapsen isä Julio Iglesias hehkuttaa poikaansa.

Hän toivoo voivansa viettää joskus laatuaikaa poikiensa kanssa.

- On totta, etteivät he kovin usein tule tapaamaan minua, mutta minä tein ihan samoin oman isäni kanssa. Ystävystyin isäni Julio Iglesias Sr:n kanss vasta vanhempana. Toivon, että poikani tekevät joskus vielä samoin ja meistä tulee läheisempiä.

Julio Iglesias ei ole koskaan tavannut poikansa Enriquen elämänkumppania Anna Kournikovaa.­

Anna Kournikova­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?