Tv-katsojat muistavat Guzenina-Richardsonin uuden rakkaan palkitusta ohjelmasta

Julkaistu:

RAKKAUS
Maria Guzenina-Richardson on löytänyt elämäänsä uuden rakkauden.
Maria Guzenina-Richardson seurustelee valtioneuvoston viestintäjohtajan Kari Mokon kanssa.

- Totta se on. Vahvistan seurustelevani Karin kanssa. Enempää en halua yksityiselämääni avata, kuten en ole aiemminkaan avannut, Guzenina-Richardson sanoo Ilta-Sanomien erikoistoimittajalle Rita Tainolalle.

Ennen valtioneuvoston viestintäjohtajan pestiään Mokko työskenteli Suomen Washingtonin-suurlähetystön lehdistöneuvoksena. Hän pyöritti Yhdysvalloissa saunaseuraa,  joka keräsi lähetystön saunalle yhdysvaltalaisia toimittajia ja poliittisia avustajia.

Tv-katsojat muistavat Kari Mokon erityisesti Silminnäkijä-ohjelmasta ja aloitusrepliikistä "Tämä on Silminnäkijä, ja minä olen Kari Mokko".

Mokko juonsi muun muassa Valtion tiedonjulkistamispalkinnon sekä Kouran sivistyspalkintoja saanutta YLE TV2:n ajankohtaisohjelmaa vuosina 1998-2007.

Mokko muisteli Helsingin Sanomille Silminnäkijän tekemistä vuonna 2012. Darfurissa Mokko pidätettiin kuvaajansa kanssa kolmesti. Hääpäivä meni putkassa ja hänen silloinen vaimonsa odotti parin toista lasta.

- Jos ne olisivat saaneet selville, että olemme siellä kuvaamassa televisio-ohjelmaa emmekä keräysvideota avustusjärjestölle, niin olisimme varmaan vieläkin siellä, Mokko kertoi tuolloin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt