Jay Z:n ja Beyoncén onni vain kulissia? "Senkin narttu!" -riita nousi esiin - Viihde - Ilta-Sanomat

Jay Z:n ja Beyoncén onni vain kulissia? "Senkin narttu!" -riita nousi esiin

Solange hyökkäsi viime viikolla Jay Z:n kimppuun. Eilen Solange ja Jay Z vierailivat yhdessä koruliikkeessä New Yorkissa. He katselivat TMZ-sivuston mukaan tuppisuuna 20 minuuttia koruja, mutteivät ostaneet mitään.

14.5.2014 8:39

Onko riita siis anteeksiannettu?

Beyoncén sisko Solange hyökkäsi raivoisasti Jay Z:n kimppuun hississä viime viikolla. Turvakamerasta näkyy, kuinka Solange potkii ja lyö siskonsa miestä, Grammy-palkittua rap-artistia.

TMZ-sivuston lähteiden mukaan kaikki tapahtui Met-gaalan jälkeisissä juhlissa Standard hotelissa New Yorkissa. Jay Z, Beyonce ja Solange astuvat hissiin. Sen jälkeen Solange villiintyy, ryhtyy kirkumaan räppärille ja hyökkää rajusti hänen kimppuunsa. Turvamies yrittää hillitä Solangea, mutta raivotar pääsee jatkuvasti irti ison miehen otteesta ja jatkaa hyökkäystään.

Koko tappelun ajan Beyonce seisoo vieressä ja antaa tilanteen jatkua.

Kukaan kolmikosta: Jay Z, Solange eikä Beyoncé ole kommentoinut tapahtunutta julkisesti. Ilmeisesti Solange oli kiukutellut muillekin ihmisille ennen hissikohtausta.

N?in onnellisilta Jay Z ja Beyonc? n?yttiv?t viel? alkuillasta.­

RadarOnlinen mukaan Jay Z:n ja Beyoncén liiton kiiltokuvaonni on vain kulissia ja parin yhteenotot ovat tuttua kauraa läheisille. Liittoa riepovat myös pettämishuhut.

Sivuston mukaan NFL:n työntekijä oli nähnyt Jay Z:n karjuvan Beyoncélle ohjeita ennen tämän kuuluisaa Super Bowl -esitystä vuonna 2013.

- Hän hermostui, koska ei saanut Beyoncén täyttä huomiota ja repi tämän käsistä puhelimen. Kun Jay Z näki Beyoncén tekstailevan toiselle miehelle, hän menetti malttinsa ja karjui "senkin narttu!", silminnäkijä lavertelee.

Silminnäkijän mukaan Beyoncé raivostui ja alkoi kiroilla ja huutaa päin miehensä kasvoja ja repiä puhelintaan takaisin. Jay Z työnsi vaimoaan ja haukkui tätä kaikin mahdollisin tavoin.

Tilanne näytti muiden silmiin kauhealta, mutta turvamiehet näyttivät tottuneen sellaiseen käytökseen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?