Yllätysvieraana brittihäissä - Scarlett Johansson peitteli raskausvatsaansa - Viihde - Ilta-Sanomat

Yllätysvieraana brittihäissä - Scarlett Johansson peitteli raskausvatsaansa

Esikoistaan odottava Scarlett Johansson ja hänen kihlattunsa Romain Dauriac juhlistivat viikonloppuna ystäviensä häitä Englannissa.

Scarlett Johansson ja Romain Dauriac osallistuivat ystäviensä häihin Englannissa.­

12.5.2014 14:07

Amerikkalaisnäyttelijä Scarlett Johansson saapui ranskalaisen toimittajakihlattunsa Romain Dauriacin kanssa englantilaisiin maaseutuhäihin melko yllättäen viime viikonloppuna.

Paikalla olleet kuvaajat ikuistivat väljään trenssitakkiin pukeutuneen näyttelijän hääkirkon ulkopuolelta.

Hieman väsyneen näköinen Scarlett peitteli raskausvatsaansa takkinsa alla kävellessään miehensä käsipuolessa kohti kirkkoa.

Scarlett, 29, odottaa ensimmäistä lastaan yhdessä kihlattunsa kanssa. Esikoisen lasketun ajan oletetaan olevan kesän loppupuolella.

Pariskunta osallistui ystäviensä, prinsessa Florence von Preussenin ja englantilaisaristokraatti James Tollemachen maaseutuhäihin, jonka vieraslistalla oli paljon tunnettujen aatelissukujen nuorisojoukkoa.

Scarlett ja Romain, 31, julkistivat kihlauksensa syyskuussa 2013, mutta heillä itsellään ei kuitenkaan ole kiire naimisiin.

Scarlett on ollut kerran aiemmin naimisissa näyttelijä Ryan Reynoldsin kanssa.

Scarlett ja Romain alkoivat seurustella marraskuussa 2012. Yhteinen ystävä esitteli heidät toisilleen vain viikkoja sen jälkeen, kun näyttelijäkaunotar oli eronnut aiemmasta poikaystävästään Nate Taylorista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?