Näyttelijä Antti Reini Tainola Show'ssa: En kadu elämässäni mitään - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijä Antti Reini Tainola Show'ssa: En kadu elämässäni mitään

Kesällä 50 vuotta täyttävä näyttelijä Antti Reini sanoo Tainola Show'ssa vuosikymmenten matkan olleen sellainen, että se on kannattanut elää.

10.5.2014 7:58

Jos jossakin suomalaisessa miehessä on karismaa, niin näyttelijä Antti Reinissä. Mies on kulkenut elämässään mielenkiintoisen matkan ja kokemusten kautta hän on saanut hahmoonsa syvyyttä sekä valkokankaallakin tarvittavaa karismaa.

Tainola Show'ssa mies osoittaa myös vaatimattomuutensa sekä aitoutensa. Vaikka Reini on totuttu näkemään elokuvissa, hän esiintyy mallina Vanhalla Ylioppilastalolla 13. toukokuuta. Reini lähti mukaan hyväntekeväisyyskampanjaan, jossa kerätään varoja Uudelle Lastensairaalalle.

- Pitää kokeilla aina uutta, paitsi anoppia ja puutarhaa, hän velmuilee ja jatkaa:

- Vakavasti otettuna, olen otettu siitä, että minut pyydettiin mukaan. Yhteiskunnan moraalin näkee tavasta, miten se kohtelee lapsia. Mielestäni on hirveä ja käsittämätön asia, ettei valtiolta löydy sairaalaan rahaa. Tämä kertoo vain elämän arvoista, monesta muusta olisi voitu säästää, hän lataa Tainola Show'ssa.

Heinävedellä asuva, mutta Helsingissäkin asuntoa pitävä Reini täyttää kesällä 50 vuotta. Hän on nauraa olevansa vielä hengissä ja hyvinvoiva.

- En kadu elämässäni mitään. Olen ehtinyt joitakin juttuja putsailla pois ja oppinut kohtaamaan erilaisia asioita. Tämä matka on kannattanut tähän mennessä elää ja selkärankaan on jäänyt pelkkää hyvää. Oppimista on vielä. Ei kukaan ehdi elämänsä aikana valmistua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?