Uusi Ridge ei ole katsonut Kauniita ja rohkeita

Thorsten Kaye kertoo IS Tv-lehdelle haluavansa tehdä Ridgestä omanlaisensa.

7.5.2014 6:44

Ridge palasi tiistaina Kauniit ja rohkeat -sarjaan pitkäksi venähtäneeltä häämatkaltaan. Sarjasta lähteneen Ronn Mossin tilalla nähdään uusi näyttelijä Thorsten Kaye. Mies on 48-vuotias – 13 vuotta Ronn Mossia nuorempi – ja huomattavan erinäköinen kuin edeltäjänsä.

Ridgen paluuta tai erilaista ulkonäköä ei selitellä sarjassa lainkaan, vaan kaikki käyttäytyvät kuin kyseessä olisi sama vanha Ridge. Henkilöhahmo ei siis ole ollut esimerkiksi plastiikkakirurgilla.

- Jos hän olisi ollut kauneusleikkauksessa, hän haluaisi rahansa takaisin, näyttelijä heittää IS Tv-lehdelle Kauniiden ja rohkeiden studiolla Los Angelesissa.

Amerikkalaisyleisö otti heti uuden Ridgen omakseen. Thorstenin aloitettua perjantaina, joulukuun 13. päivänä 2013, katsojaluvut pomppasivat Yhdysvalloissa 3,8 miljoonasta 4,4 miljoonaan.

Thorsten Kaye ei koeta kopioida Ronn Mossin versiota Ridgestä.

- En katsonut lainkaan hänen kuvaamiaan vanhoja jaksoja. Siitä ei olisi ollut apua. Päinvastoin toisen näyttelijän tulkinnan katsomisesta on haittaa. Jos näyttelijä ei tee roolihahmosta omaansa, uppoaa aivan varmasti, Thorsten tietää.

Näyttelijä on ollut yhdessä näyttelijäpuolisonsa Susan Haskellin kanssa jo 20 vuotta, ja heillä on seitsemän- ja yksitoistavuotiaat lapset. Perhe asuu Los Angelesista katsoen maan toisella puolella Connecticutissa.

- Meillä on mukava talo suurella tontilla. Vietän siellä viikonloput. Lennän maanantaisin töihin. Torstai-iltaisin matkustan takaisin kotiin perheen luo, otan kaljaa ja katson jääkiekkoa, Thorsten kertoo.

Näyttelijän elämä siis on mallillaan – toistaiseksi.

- Vakituinen rooli saippuaoopperassa on hyvä työ, joskaan ei mikään lottovoitto. Se suo aikaa perheelle ja ystäville. On kivaa, että on töitä. En yleensä viihdy pitkään yhdessä paikassa, mutta juuri nyt näin on hyvä. Yritetään parasta ja katsotaan, miten se sujuu, uusi Ridge summaa.

Lue lisää uudesta IS Tv-lehdestä!

Uudessa Tv-lehdessä lisäksi:

  • MM-lätkä alkaa: ota talteen tv-opas!

  • Antero Mertaranta ei ota paineita selostussutkautuksista.

  • Softengine lupaa fiilistellä euroviisulavalla torstaina.

  • Tähtihaastattelussa Good Wife -sarjan Josh Charles.

  • Lisäksi 58 kanavan ohjelmatiedot, tv-viikon kaikkien elokuvien arviot ja kahdeksan sivun muhkea ristikkoextra!

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?