Suomipopin juontaja erosi vaimostaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Suomipopin juontaja erosi vaimostaan

Sunnuntaina Miss Suomi -kilpailun finaalin juontanut Sami Kuronen nähtiin lähetyksessä ilman vihkisormustaan. Sormuksen puuttumiselle on yksinkertainen syy: Kuronen ja hänen viestintäalalla työskentelevä vaimonsa Anu eroavat.

Sami Kuronen ehti olla vaimonsa kanssa naimisissa vajaat viisi vuotta.­

6.5.2014 6:00

- Ero pitää paikkansa. Se on kuitenkin yksityisasia, joten en halua kommentoida asiaa tämän enempää, Kuronen sanoi maanantaina ystävällisesti IS:lle.

Pari ehti olla yhdessä 14 vuotta, joista vajaat viisi vuotta he olivat naimisissa. Heillä on yhteinen tytär, joka täyttää heinäkuussa viisi vuotta. Pari toimitti yhteisen avioerohakemuksen asuinpaikkakuntansa Vantaan käräjäoikeuteen 7. tammikuuta.

Ennen Suomipopilla aloittamista Kuronen toimi juontajana Radio Aallossa. Televisiossa Kuronen on nähty Stage- ja Suomen unelmien poikamies -ohjelmien juontajana. Hän toimii myös ääninäyttelijänä ja on tehnyt muutamia äänirooleja animaatioelokuvissa.

Kuronen juonsi Miss Suomi -lähetyksen myös vuosi sitten. - Lähetyksen jälkeen söimme illallisen yhdessä tiimin ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Olin siellä reilun tunnin ja lähdin kotiin. Tänään on kuitenkin työpäivä, Kuronen kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?