Illalla televisiossa: Miten pikkulasten ruokailu ja nukuttaminen saadaan sujumaan? - Viihde - Ilta-Sanomat

Illalla televisiossa: Miten pikkulasten ruokailu ja nukuttaminen saadaan sujumaan?

Supermarjon tiimi laittaa espoolaisen pikkulapsiperheen arjen kuntoon.

Pienten lasten syöttäminen ja nukuttaminen voivat uuvuttaa vanhemmat. Paasikallio-Karin perhe haki apua Pelasta perheemme, Supermarjo -ohjelmasta..­

24.4.2014 6:45 | Päivitetty 24.4.2014 16:20

Pelasta perheemme, Supermarjo, Liv klo 20.00 Espoolaiset Paasikallio-Karit elävät hektistä lapsiperheen arkea. 3,5-vuotias esikoinen ei syö itse, ja pienet kaksostytöt pitää myös syöttää. Ruokailuihin menee valtavasti aikaa, samoin nukuttamiseen, sillä esikoinen suostuu nukahtamaan ainoastaan äitinsä nukuttamana. Oma aika ja parisuhteen hoitaminen ovat jääneet taka-alalle, ja vanhemmat ovat uupumuksen partaalla. Hanna Pikkaraisen ja Marjo Niittyviidan ohella avuksi saapuu lastenpsykiatri Janna Rantala. Hän lähestyy ruokailu- ja nukuttamisongelmia ihmissuhteiden kautta. Rantalan mukaan ei lopulta ole kovin tärkeää, kuinka perheissä nukutaan ja syödään, kunhan ihmissuhteet ovat kunnossa. Saako espoolaisperhe näillä ohjeilla avun?

Puoli seitsemän, TV1 klo 18.30 Rakkausviikon vieraana on Pauli Hanhiniemi. Käsittelyssä on rakkauden lajikkeista tummin eli mustasukkaisuus, joka voi riivata ihmisen hulluuden partaalle. Lisäksi sukelletaan rakkaushittien kimppuun ja tarkastellaan erilaisia halaustekniikoita.

Ulkolinja: En halunnut lähteä, TV1 klo 22.00 Bulgarian pakolaisleireillä syyrialaispakolaiset sanovat, etteivät he halunneet lähteä maastaan. He eivät myöskään halua jäädä Bulgariaan – mutta EU:n turvapaikkasäädösten vuoksi he eivät pääse eteenpäin. Syyrian naapurimaissa Jordaniassa, Irakissa, Turkissa ja Libanonissa pakolaisia on yli kaksi miljoonaa. YK:n pakolaisjärjestö arvioi, että Syyrian sisäiset pakolaiset mukaan lukien jo noin seitsemän miljoonaa syyrialaista on joutunut lähtemään kodeistaan sodan vuoksi.

Enbuske & Linnanahde Crew, MTV3 klo 22.35 Kevään viimeisessä jaksossa talk show’n vieraana nähdään muusikko Elastinen. Paikalla on myös toinen Suomen musiikkimaailman tähti, Suvi Teräsniska, joka myös esiintyy jaksossa. Lähetyksessä vierailee myös ministeri Jutta Urpilainen. Lisäksi jaksossa paljastetaan, miltä suunnitteilla oleva uusi lastensairaala näyttää.

Tykkää Tv-lehden Facebook-sivusta ja näet parhaat tv:n katseluvinkit myös Facebookissa.

Tv-lehden pääsiäisen tuplanumero myydään yhdessä Ilta-Sanomien kanssa hintaan 2,50€ + Ilta-Sanomien hinta.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?