Viidakon tähtösissä rankka kisa - Tiina Jylhä sai kohtalokkaan jalkavamman - Viihde - Ilta-Sanomat

Viidakon tähtösissä rankka kisa - Tiina Jylhä sai kohtalokkaan jalkavamman

Tiina Jylhä.­

23.4.2014 22:03

Viidakon Tähtöset -sarjan keskiviikkoillan jaksossa koettiin dramaattisia hetkiä, kun Villikissat-joukkueen ”mama” Tiina Jylhä nyrjäytti nilkkansa kilpailun ensimmäisellä osuudella.

Tähtösten joukkueet Timantit ja Villikissat kohtasivat juoksukisassa, jonka erikoisuus oli pingispallojen kuljettaminen - suussa.

Haastavaksi kilpailun teki, että tähtösten piti noukkia pallot suuhunsa elävien toukkien joukosta.

Villikissojen joukkue pesi Timantit peräti kahden kilpailijan mitalla, mutta ilman menetyksiä voittoon ei selvitty. Joukkueen äitihahmo Tiina Jylhä nyrjäytti nilkkansa, kun osui juoksun tiimellyksessä hiekassa olleeseen kuoppaan.

Jylhä kuitenkin jatkoi urheasti kilpailun loppuun saakka.

- Kyl se sattui ihan suoraan sanoen pirusti. Minulla on aika hyvä kivunsietokyky, aika paljon saa tapahtua, ennen kuin jätän kisan kesken, Jylhä kommentoi koitoksen jälkeen.

Jylhän nilkkaa hoidettiin Villikissojen luksusleirissä. Hän uskoi jalkansa parantuvan yön aikana, mutta toisin kävi, ja tilanne paheni.

- Voi että kun olisi sellainen tehtävä, mihin pystyn osallistumaan. Tai sitten pyydän puudutuspiikin siihen, hän toivoi yön jälkeen.

Saarelle tuotiin hoitaja tutkimaan jalkaa, ja tilanteen todettuaan hän sanoi:

- Tiinan täytyy lähteä sairaalaan.

Jylhän jatko kilpailussa oli vaakalaudalla, ja tähtöset hänen joukkueessaan pelkäsivät, että kyse on jostakin vakavammasta, kuten nivelsiteistä.

Jäljelle jääneet kolme tähtöstä olivat kuitenkin täynnä voitontahtoa seuraavaan kilpailuun.

- Niin kuin Tiina sanoi, emo on opettanut pennut saalistamaan. Kyl me mennään ja tehdään meidän mama ylpeäksi, Laura Ahola sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?