Tähdet saapuivat Peaches Geldofin muistotilaisuuteen - katso kuvat paikalta - Viihde - Ilta-Sanomat

Tähdet saapuivat Peaches Geldofin muistotilaisuuteen - katso kuvat paikalta

Äkillisesti kaksi viikkoa sitten menehtynyt 25-vuotias Peaches Geldof saatetaan haudan lepoon tänään.

21.4.2014 16:23

Geldof siunataan Kentissä sijaitsevassa St Lawrencen kirkossa. Kyseessä on sama kirkko, missä Geldof avioitui miehensä kanssa vuonna 2012, ja jossa hänen äitinsä Paula Yates siunattiin haudan lepoon vuonna 2000.

BBC sekä SkyNews-sivusto kertovat julkisuuden henkilöistä ainakin huippumalli Kate Mossin, Sarah Fergusonin, radio-dj Nick Grimshaw’n, Rolling Stonesin ex-basisti Bill Wymanin ja tv-persoona Jools Hollandin saapuneen paikalle hautajaisiin. 

Independent-lehden mukaan myös U2-yhtyeen nokkamies Bono ja muusikko Annie Lennox olisivat myös saapumassa myöhemmin muistotilaisuuteen.

Sarah Ferguson saapui hautajaisiin.­

Rolling Stonesin basisti Bill Wyman.­

BBC:n mukaan Peachesin isä,  Bob Geldof pitää puheen tilaisuudessa. Peachesin isän lisäksi myös hänen sisarensa Pixien odotetaan pitävän puheen.

SkyNews kertoo, että Peachesin arkku on maalattu siniseksi, ja sen päädyssä on kuvattu hänen perheensä – aviomiehensä Thomas Cohen, heidän kaksi lastaan sekä perheen koirat.

Peachesin arkku on maalattu.­

Arkku tuotiin hautajaispaikalle noin kello 15 Suomen aikaa. Hautajaiset ovat yksityiset, ja niihin on kutsuttu vain Peachesin lähimmät sukulaiset ja ystävät.

25-vuotias malli löydettiin kotoaan kuolleena 7. huhtikuuta. Kuolinsyy ei ole selvinnyt edes ruumiinavauksessa.

Nick Grimshaw.­

Peaches Geldofin arkku tuotiin paikalle. Runsaasti ihmisiä oli saapunut kirkon eteen.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?